Liisi kollektsioon oli mõnes osas tema eelmise aasta võidutöö jätk, ainult et veel paremas ja täiuslikumas esituses.
Mõned detailid 2007 aasta kollektsioonist olid tuttavad, kogu töö oli meeldejääv, hüperoriginaalsed vormi ja disainilahendused jne.

Punktide kogusumma läks täpseks jagamiseks Külli-Kerttu Siplasega, kelle kollektsioonis oli valge-musta variatsioonidega Eesti rahvarõivaste stilistika teema. Kuna reglemet nägi ette, et enim maksimumpunkte saanu saab esikoha, noppiski Liisi taas võidu enda kontole. Külli Kerttu Siplane jäi teiseks. Kolmanda võiduhinde sai Liisa SooleppNooremas kategoorias oli palju näha fantaasialendu. Kristel Kuslapuu võidukollektsioon erines teistest teema ja materjalide poolest ning pälvis enamuse zürii maksimumpunktid. Tema kollektsioonis oli ka palju värvikust, samas ka  praktilist mida  zürii kõrgelt hindas. Kristel Kuslapuu on ka see õnnelik, kes läheb Ferre moemajja.
Nooremas kategoorias sai teise koha Kristin Liias ja kolmanda Katrina Kaubi, kelle töös oli palju loomingulist energiat.Mimi moekeistri auhind läks Kristin Liiasele, kes tegi trendika kollektsiooni kudumistest ja ketsidest.Esmakordselt Supernoova ajaloos valiti ka parima modelli auhind - see läks Kristin Animägile, kes saab kolm kuud töötada Hispaanias.www.naistemaailm.ee