Vali komplekt, kus toonid on vähemalt kolme erineva tumedusega. Heledaga varjuta kogu ülemine silmalaug ja alalaug. Tumedama tooniga raamista silmaääred – alumine äär peenemalt, liikuva lau välisnurk aga hoogsamalt. Vahepealne värv aitab tumeda ja heleda kokku sulatada kulmuluu all. Profid kasutavad valget tooni taevaliku kuma andmiseks silma sisenurgas ja kulmukaare all.
Investeering

Lainer

Must lainerijoon on suitsusilmavarjutusele sama vajalik nagu kaas moosipurgile. Tõmba peen joon silma keskelt välisnurga suunas ja kergitas silma lõpus laineri ots pisut ülespoole. Sisenurga poole mine eriti õrna joonega. Kui joon veidi konarlik sai, silu seda peene pintsli ja musta lauvärviga.

Huuled
Kui kassist kassisilmsem laumeik tehtud, siis on järg hurmavalt heledate huulte käes. Kauapüsiv huulevärv annab kindluse, et meiki ei pea iga tunni tagant värskendamas käima. Kanna värv huultele otse aplikaatoriga tuubist või huulepintsliga.

Õhtuvalguses mõjuvad kõik värvid mahedamalt. Kui teed peomeigi päevase meigipõhja peale, siis pead ruuži põsenukkidel veidi roosa tooniga võimendama ja sarna päikesepuudriga modelleerima. Ka kunstripsmed on üllatuskülalisena lubatud!