EM-etapi üldvõidu noppinud Bonato pidas põnevat heitlust Škoda Fabia Rally2-ga sõitnud kaasmaalase Mathieu Franceschiga. Alates viiendast kiiruskatsest lõpuni välja hoidis Bonato liidrikohta, kuid tema edu Franceschi ees ei olnud kordagi enam kui 6,9 sekundit. Franceschi vähendas iga nelja viimase katsega veidi vahet, aga lõpuks jäi kaht prantslast lahutama ikkagi 2,8 sekundit.

Kolmanda koha pälvis hispaanlane Alejandro Cachon (+29,7), kellele järgnesid kaasmaalased Diego Ruiloba (+32,4) ja Jose Antonio Suarez (+35,3) ning uusmeremaalane Hayden Paddon (+40,9).

ERC Junior arvestuses võidutses rootslane Mille Johansson. Ta edestas kaasmaalast Calle Carlbergi 35,5 sekundiga. Samas klassis sai Karl-Markus Sei koos kaardilugeja Martin Leotootsiga seitsmenda koha. Kaotust klassi liidrile kogunes 4.17,5.

„Ralli läks meil plaani järgi, mis tähendab, et eesmärk ei olnudki koha peale sõita, vaid kogemusi koguda. Ma arvan, et võime esimese asfaldietapi progressiga rahul olla,“ rääkis Sei Eesti autospordiliidu kodulehe vahendusel. „Mida katse edasi, seda väiksemaks vahe jäi kilomeetri kohta ja laupäeval suutsime sõita mitu esiviisku aega. Teed olid siin lahedad ja tänud kõigile toetajatele ning kaasaelajatele. Kohtumiseni Rootsis.“

EM-sarja juhib prantslane Franceschi 56 punktiga. Talle järgnevad Paddon (35 p) ja belglane Simone Tempestini (33 p). ERC Junior klassis on liider Johansson 51 punktiga. Teist kohta hoiab britt Max McRae (49 p). Kanaari saarte ralli vahele jätnud Jaspar Vaher on seitsmes (24 p) ja Sei 11. (13 p).

Hooaeg jätkub 13. - 15. juunini Rootsis toimuva Skandinaavia ralliga.