Vaatamata arsti ettekirjutustele ja ravimi kõrvaltoimetele läksin siiski MyFitnessi. Ja mida imet! Ma ei köhatanud kordagi ja 7 km kõndi oli lindil nagu naksti tehtud. Jah, muidugi ei ole see õige ja enne trenni minekut peab end korralikult terveks ravima. Aga päris raske on end liigutamata olla, seda enam, et sportides tunnen end väga hästi.

Vahepeal oli üks vaba päev ja siis uuesti saali. Tervis hakkab juba looma, kui välja arvata need tablettide kõrvalnähud. Pärast saalis läbitud 12 km oli tunne suurepärane. Eelmisel nädalal läbisin trennis kokku 40 km ja enesetunne oli vaatamata haigusele üldiselt siiski hea.

Nüüd pattudest. Hiljuti oli sõbrannal sünnipäev – suur pidu meeldivas seltskonnas. Sai väheke söödud (põhirõhk oli vähesoolatud kurgil) ja lubasin endale ka mõned suvised kokteilid. Need liialdused ei jäänud ka kehal “märkamata”… Mõnekilone tagasilöök. Võib arvata, et liigne soolase tarbimine tekitab organismis veepeetust. Tunne oli küll kui ’’vetevanal’’. Nüüd on peod (muidugi ka jaanipäev!) peetud ja olen tagasi oma rajal. Selle nädala eesmärgiks on läbida 50 km. Kirsiks tordil on trenn eratreeneri Etheliga.

Kui minuga hakkab asju juhtuma, siis ikka kõike ja korraga. Tõesti, mõnikord tundub, et üks häda ajab teist taga… Nimelt ostsin endale head saalitossud, millega olen siiani trennis käinud. Ühel päeval aga tundsin, et need ei ole sugugi nii mugavavad ja varbad ei mahuks justkui tossudesse ära. Proovisin varvassokke! Need on väga mugavad, ei mingit hõõrumist enam ja iga varvas on omas “kuues”. Soovitan kõigile, kel sama mure!

Toitumises ma ei ole peale eelmist korda olulisi muudatusi teinud. Vahepaladeks tarbin enamasti marju – õnneks meil siin Eestis maitsvaid marju praegusel hooajal juba jätkub! Muidugi peab ka nende suhtes mõistlikke koguseid jälgima.

Loomsete rasvade ja valkude saamiseks olen viimastel nädalatel eelistanud kala ja mereande. Paaril korral nädalas söön lõunaks kanaliha. Muust lihast ma puudust ei tunnegi ja hea kerge on olla.
Ja muidugi, vesi! Vett joon päevast päeva ja liitrite kaupa – tööpäeva jooksul poolteist liitrit, trennis umbes 700 ml ja õhtul veel lisaks kuni liiter. Siia juurde veel tee ja kohv.

Praegune kaal on 116 kg. Annan endast parima ja jätkan liikumist – parema ja tervema mina poole! Ilusat suve kõigile ja peatse kirjutamiseni!