Lisaks kõndides läbitud kilomeetritele lisasin trennile veel umbes poole tunni jagu intensiivseid harjutusi hantlite ja masinatega ning lihtsalt pulssi tõstvaid harjutusi. Põhiline on pulsi üles-alla liikumine, mis soodustaks rasvade põlemist. Võhma on kindlasti juurde tekkinud. Uhh!
Vahele ka veidi statistikat – minu viimase kolme kuu keskmine klubikülastatavus on 16,3 korda kuus (vahele mahtus ka puhkus, muidu oleks see veidi kõrgem) ehk keskmiselt teeb see neli klubikülastust nädalas. Hea. Ma tõesti ootan igat hetke, kui jõuan saali ja annan endast jälle parima. Aitäh, MyFitness!

Toitumises ma ei ole suurt midagi muutnud, need muutused, mis alguses sisse viisin, on endiselt jõus. Jah, tõsi, et olen teinekord mööda pannud ühe või teisega (kellaaja, mõne toitaine vmt-ga), aga siis juba mõistan isegi, et võiksin olla hoolsam. Kesksuvi on meeletult rikkalik kodumaiste andide poolest, mis on eriti värsked, maitsvad ja tervislikud. Turuletid on nii värvilised ja kirkad, et ei saa kuidagi valiku üle nuriseda. Saab teha väga maitsvaid juurviljaroogi – lihtsalt kättevõtmise asi! Vahepaladena on asendamatud marjad ja arbuus. Kindlasti peab olema tähelepanelik koguste suhtes, aga kuna see aeg kestab nii lühidalt, siis naudin värsket kraami ikka väga.

Pattudest ka. Ma ei ole süütu ingel, vaid inimene oma soovide ja pahedega. Olen käinud suveüritustel ja sünnipäevadel. Jah, olen tarbinud ka alkoholi. Õnneks ei vaja ma seda palju ja muidugi ka tean, et see ei ole mulle hea. Kõige tähtsamad nende ürituste juures on aga positiivsed emotsioonid. Siiski, ise tunnen end hetkel kuumast suvest päris kurnatuna, aga proovin säilitada tugevat närvi. Minu keha aga reageerib sellele kaaluseisakuga.

Olen ema ja on kohti, kus pean „jalga panema püksid“, tööl olen alluv ja omaalgatuslikes ettevõtmistes juht – nii palju rolle, kus peab õnnestuma. Igal inimesel on oma piirid. Nüüd, kus ka keha mu stressile reageeris… See muudab mu kurvaks. Tänaseks olen kaotanud 13 kilogrammi. Ilmselgelt olid minu ootused suuremad. Aga ma ei anna alla. Nelja kuu lahingut ei ole ma võitnud, aga sõja plaanin võita küll!