Nii sattusingi Marju Karini ilukabinetti, kus meditsiinilise haridusega spetsialistid pakuvad suurt valikut protseduure ja teenuseid: silmaümbruse värskendamine, kortsude ennetamine ja täitmine, huulte ja näojoonte korrigeerimine, mesoteraapia juuste väljalangemise, tselluliidi ja vananemise tunnuste vähendamiseks, veenilaiendite, käte, dekoltee ja naiste intiimpiirkonna korrigeerimine. Lisaks pakub firma koostöös heade partneritega kvaliteetseid kirurgilisi teenuseid. Küsisin iluspetsialist Marju Karinilt mõned küsimused.

Kuidas algas sinu ilutegija-karjäär?
Alustasin oma kabinettidega peale Londoni-õpinguid just ilusüstide erialal.

Millist küsimust kuuled klientidelt kõige sagedamini?
Kliendid küsivad erinevaid küsimusi, sest probleemsed on erinevad kohad. Me alati räägime konsultatsiooni käigus kõik kenasti läbi: millised on ohud, vastunäidustused, eeldatavad tulemused, kuidas käituda enne ja peale süstimist ja palju muud.

Kas mehed on aldis ilukabinetti külastama ja mis on nende lemmikprotseduur?
Minu klientidest on umbes 10% mehi. Meestel on tihti juusteprobleem - teeme juuste väljalangemise ennetuseks ja juuste kasvu taastamiseks mesoteraapiat. Samuti tuleb ette mõningate asümmeetriate vms tasandamist näopiirkonnas.

Kui vana on siiani olnud sinu ilukabineti kõige noorem külastaja ja kõige vanem?
Me ei teeninda alla 21aastaseid - teeme seda vaid juhul, kui selleks on vanemate nõusolek ning tõsine näidustus (asümmeetriad jms.) mida annab parandada ilusüstidega. Seega noorim 21 ja vanim on 94.

Mida soovitad, kui näiteks klient küsib - mesoteraapia või mesoniidid?
Kliendi soovidest ja võimalustest tulenevalt on mesoteraapia ja mesoniidid täiesti erinevad protseduurid ja konsultatsioonil me alati uurime, mis on kliendi ootused. Kas need on realistlikud - me ei tee midagi, mis jääb ebaloomulik ega sobi inimese näoga. Tihti inimene juba teab, mida soovib ja meie pakume soovide elluviimiseks vastavaid võimalusi - on need süstid, niidid, või mesoteraapia.

Ilusüstid - esimene samm ilukirurgia poole?
Ilusüstid ei ole mitte esimene samm kirurgia poole, vaid pigem see, et kirurgi poole pöördutakse 20 aastat hiljem, kuna tänaste materjalide ja tehnikatega on võimalik tasapisi ja kenasti oma näo nooruslikkust säilitada. Aga alustada tuleb mõistlikult ja alles siis, kui esimesed vananemismärgid ilmuvad. Kirurgia ei kao - vaid lükkub edasi.

Kas sul on oma lemmikprotseduur?
Lemmikprotseduuri pole, sest teen kõike, mis mind värskena hoiab.