"Käekott päevadeks, mil ärkad muretu tundega, kõik laabub iseenesest juba hommikust saati ning sa tead, et võid südamerahuga kaasa võtta ainult kõige vajalikumad asjad. Ei ole vaja varupaari sukkasid, sest sinu omad kohe kindlasti täna katki ei lähe ega suurt märkmikku, sest kalender on ju ka telefonis. Läpakas jääb peale tööd kontorisse, sest see kott lihtsalt ei luba stressi koju kaasa võtta. Tema meelest peaksid minema õhtul hoopis kinno, teatrisse või parki jalutama," kirjeldab disainer Kadri kruus värske loomingu kevadist kergust.

Bianca Green

Kuuseroheline ja uduroosa Bianca on osa eesti disainerite kapselkollektsioonist Mine Metsa. Ostes kapselkollektsiooni raames ilmunud toote, soetad 2018. aasta kevadeks ka ühe noore puu, mille disainerid sinu eest istutavad.

DeMoogil kerge vimkaga käepaelad

Kodumaisel nahast lipsu ja lipsuaksessuaari brändil DeMoog Design House käsitööna kvaliteetsest nahast meisterdatud lipsukujulised käepaelad.

Nahast käevõrud

“Kuigi enamus meie tooteid on endiselt suunatud meestele, soovisime sel aastal luua midagi väga erilist ka kaunitele eesti naistele. Kvaliteetne ja isikupärane nahast käepael on ideaalne naistepäeva kingitus kallimale, õele või sõbrannale,” sõnas DeMoog Design House’i disainer Meelika Tammeveski.

Lipsukujulised käepaelad on valmistatud kvaliteetsest nahast ning on Eesti käsitöö. Käepaelad kinnituvad trukiga ning on saadaval Midnight Black mustas ja Chestnut Brown pruunis värvitoonis.