TOKU kevad-suvi jalatsikollektsioon

Lisaks uutele värvidele on muutunud ka sandaalide sisu. “Berlini mudelil muutsime pisut kummipaela kinnitust. Saime eelmisel hooajal paarilt kliendilt tagasisidet lahti tulnud kinnituse kohta. Kuna soovime, et kellelgi rohkem sellist probleemi ei tuleks, kinnitame nüüd uue kollektsiooni sandaalidel kummipaela teisiti. TOKU Helsinki sandaalide rihmadele lisasime aga voodri, et detailid ei veniks nii palju kui enne,” selgitab parendusi TOKU brändijuht Kristiina Toots. Kõikidel uue kollektsiooni mudelitel on välja vahetatud ka tallad. Kuigi probleeme ei tekkinud ka eelmistega, siis saavutamaks jalanõude veelgi pikemat eluiga, otsustati siiski kasutada uusi ja veel vastupidavamaid taldu.

TOKU kutsub inimesi vähem tarbima. “Julgustame inimesi võtma meiega ühendust kui meie toodetel ilmneb parendamist vajavaid kohti. We improve by walking together! Väärtustame tarbimise vähendamist. Kvaliteetsem ja vastupidavam toode kestab kauem ning on seetõttu nii inimese rahakotile kui ka keskkonnale säästvam,” tutvustab Toots brändi mõtteviisi. Samuti aitab pikendada toote eluiga õige jalatsihooldus. Nahast sandaale ei tohiks kindlasti pesta pesumasinas. Vesi ei mõju nahast toodetele hästi ning seetõttu tuleks neid ka vihmakindlate hooldusvahenditega hooldada.

TOKU on 2017. aasta kevadel turule jõudnud Eesti kingabränd, mis pakub mugavaid ja kvaliteetseid jalanõusid disainiteadlikule inimesele. Kõik mudelid valmivad käsitööna, koostöös kingadisainer Piibe Tompiga Võrumaal OmaKinga vabrikus, mis tegutseb 1993. aastast, kuid jätkab jalatsivalmistamise peretraditsioone juba aastast 1927. TOKU brändi all valmistatakse lisaks sandaalidele ka toasusse ja kingi.