“Kõrge värvliga mugavad püksid, pikad pintsakud, orgaanilisest kanepikangast kimonod ning siinsesse kliimasse ideaalselt sobivad meriinovillased kudumid peegeldavad selgelt meie nägemust ajatust elegantsist,” lisavad disainerid.

Kollektsiooni jäädvustas lindile andekas filmikunstnik Felix Laasme: "Põhjamaised Palmid on graatsiline vaatemäng hetke ilust. Tajun hinges, kuidas käesolev elu on aeg muutusteks. Ema Maa ootab, et ilu märkaksime ja seda omavahel ka jagaksime. Minu soov on seda kunstilisel moel edasi anda, sest vaid nii saan luua rahu. Olen tänulik GUILDile, Joanile ja Stenile, sest nendega koosveedetud aeg on muutnud minu elu ja mind hingena kasvatanud,” heidab Laasme filmi tagamaile valgust.

“Kui me neid hetki esimest korda läbi tema silmade nägime, olime lummatud! Tavapärase backstage video asemel kulges kaadrist kaadrisse idülliline lihtsus. Ei midagi üleliigset, puhas harmoonia. Ka video pikkus on taotluslik– aeglast moodi viljeledes tundub vastuvõetamatu panustada maailma, kus suudame keskenduda vaid pooleteist minutiks,” lisab Hint. “Kogeda veel kord seda sumedat soojust.. Meie ümber on väga palju ilu, mis väärt märkamist - ja õnn on see, kui tuleb päev, mil tervitame kõiki aastaaegu – ja ka kõiki mutuseid - võrdse tänutundega.”