2. Kuidas veenvalt valetada.
Praeguseks vanuseks peaksid olema võimeline Oscari-vääriliselt kinnitama, et just seda eset sa kingiks tahtsidki või et tuttav näeb uue soenguga suurepärane välja. Vahel on viisakus ja teisele heameele tegemine tähtsam kui tõe väljaütlemine. Ole võimalusel aus, aga oska vajadusel tõde ilustada.

3. Kuidas kriitikat taluda.
Kriitika pole maailma lõpp. Negatiivne tagasiside ei ole küll meeldiv, aga sea endal prioriteedid paika ega lase spetsiifilisel kriitikal kogu elu mõjutada. Tööülesanne ebaõnnestus? Aga laste kasvatamisega saad sa imeliselt hakkama. Ole uhke ja tänulik asjade üle, mis on hästi.

4. Kuidas saada tõelist orgasmi.
Jah, mõnikord on elus vaja valetada, aga mitte orgasmi saamise kohta. Sellest pole kellelegi mingit kasu. Kui sa pole veel partnerile selgeks teinud, mis su tippu viib, siis alusta nüüd. Ära heitu, kui see võtab aega. Ja kui ta kuidagi hakkama ei saa, siis tutvusta talle oma vibraatorit.

5. Kuidas hoida sõprusi.
Elu muutub aina kiiremaks ja keerulisemaks, nii et vajad sõpru enam kui kunagi varem. Ja vajad erinevaid sõpru, et neilt võimalikult palju õppida. Miks ei või parim sõber olla 10 aastat vanem või noorem? Mitmekülgne sõpruskond avardab silmaringi ja muudab elu põnevamaks.

6. Et kell üheksa õhtul on täiesti normaalne end väsinult tunda ja magama minna.
Või isegi kell kaheksa, kui siis tuleb uni.

7. Kui ohtlik on võtta partnerit iseenesestmõistetavana.
Kui oled kellegagi kaua koos olnud, võivad kirglikest suudlustest saada pilku tõstmata pomisetud tervitused. Ära muutu liiga mugavalt. Oska märgata väikeseid asju, mida kaaslane sinu heaks teeb, ja ole tänulik.

8. Et kõige tähtsam on suhtumine.
Nüüdseks tead, et 10 protsenti elust on see, mis sinuga juhtub, ja 90 protsenti see, kuidas juhtunule reageerid. Igasugune suhtumine on nakkav. Kui oled kogu aeg hädaldajate seltskonnas, rikub see ka sinu tuju. Positiivsus aga laseb headel asjadel juhtuda.

9. Kuidas olla kohal.
Kui sõber korraldab elu esimese kunstinäituse, siis ole kohal. Kui ta lahutab abielu, ole kohal. Kui ta isa sureb, mine matusele kohale, isegi kui see on hoopis teises linnas. Tähtsatel hetkedel hea sõbra kõrval olemine muudab teid lähedasemaks kui miski muu.

10. Et kõik ei keerle sinu ümber.
Noorena tundub, et igaüks jälgib ning arvustab sinu väljanägemist ja käitumist. Aga üldjuhul on teiste tähelepanu hoopis mujal. Igaüks keskendub peamiselt endale, mitte ei kritiseeri teisi. Ja kui keegi ütlebki sulle midagi õelat, siis peitub põhjus tõenäoliselt tema enda elus ega polegi sinuga seotud.