1. Lint sahtlipõhjas

Sahtlinurka peidetud paelake või lint võib muuta pidulikuks triiksärgi, töötada lipsukesega vööna või juuksekaunistusena.

2. Punased huuled ja küüned

Kui võõpad huuled ja küüned punaseks, võid kanda kõige lihtsamaid riideid, nagu valge triiksärk ja mustad püksid, ning mõjud ikka prantsaslikult elegantselt.

3. Juuksed üles või alla

Kui oled harjunud juukseid suurema osa ajast lahti kandma, siis kinnita need üles. Kui kannad kiharaid kinni, on aeg need vabalt voogama lasta. Võti on kontrasti loomises argipäevaga!

4. Suured kõrvarõngad

Keegi ei kanna argielus suuri silmapaistvaid kõrvarõngaid. Just sellepärast mõjuvad need nii maagiliselt ja pilku naelutavalt ning juhivad tähelepanu halli hiirekese komplektilt ülespoole, näo juurde.

5. Särav seelik

Oleme harjunud musta seeliku või pükste juures vahetama silmapaistvaid pluuse. Kuid eriti värskelt mõjub hoopis superstaarist seelik. Seega pole vahet, kas lõpetad töö dressipluusis, kudumis või triiksärgis, silmapaistev seelik on see, mis sulle komplimente toob! 

6. Väike ridikül

Käekotist oleneb ootamatult palju! Kui haarad näiteks pükskostüümi kandes tavalise käekoti asemel käevangu särava efektse eksemplari ja paned jalga kontsakingad, oledki peoks valmis.

Artikkel ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2016. aasta detsembrinumbris.

Jaga
Kommentaarid