Niisiis, mai keskel oli mul sünnipäev ja reisisin sel puhul Hispaaniasse puhkama. Sel oli nii plusse kui miinuseid… Kõik hinnas-stiilis puhkus on Hispaanias üllatavalt odav. Aga ka maitsev! Toiduvalik oli lihtsalt suurepärane – maitsev, värske, suures valikus – ja tahtsin seda kõike ka iga päev kogeda. See kajastub ka mu aeglases kaalulanguses, minu patt oli see, et ma ei söönud vastavalt kindlaks määratud kellaaegadele ja vajalike vahepaladega. Nüüd, kui reisilt tagasi, olen taas 110% endasse parema mina nimel pühendunud. Ja oii, kui hea tunde see tekitab.

Liikumine on nüüdsest minu elu olulisemaid tegevusi ja see viib mind otseses mõttes edasi ja kaugele, tunnen, et jõuan palju rohkem. Mõtlen hommikuti suure hurraaga, et mis trenn mind täna ootab ja kas pean pakkima kotti tossud või trikoo (või mõlemad) ja kas kohtun rühmatreenerite või siis Etheliga. :)

Jõusaalis käies kõnnin lindil pikki vahemaid, kuni kaheksa kilomeetrit. Kui mais trenniga alustasin, oli kiiruseks 4,8 km/h ja nüüd on see kasvanud 6,2-le. Ka trennivälisel ajal tahan rohkem liikuda ja kontoris paigal istuda on päris raske. Õnneks saab mu töölauda tõsta, seega teengi vahepeal tööd püstijalu.

Hullult nõme on see, et mul isutab enne “päevi” soolase järele ja tunnen, et olen vett täis. Kui muidu on mõned kleidid juba veidi suureks jäänud, siis sellisel perioodil tunnen vastupidist. Kohati on tekkinud probleeme ka seedimisega – olgugi, et minu menüüs leidub hulgaliselt värsket kraami ja kiudainerikkaid toite. Õnneks on nüüd käes marja- ja juurikahooaeg, loodetavasti mõjub see ka seedimisele hästi...

Tänase hommiku seisuga oli algkaalust kaheksa kilo maas.

Hea lugeja! Oled samuti suurema kaalulanguse läbi teinud? Kirjuta kommentaaridesse, millised nipid Sulle abiks olid.