Peale esimest spordiklubis tehtud kehaanalüüsi sain nagu reaalsusnuiaga pähe – masin ütles, et “ole hea, võta 35 kilo alla!”. Siiani on olnud kõige olulisemad kohtumised treeneriga ja toitumise paikasaamine – pidasime põhjaliku plaani, mida pean jälgima. Muutsime minu toitumises söögikordade ja teatud toitainete tarbimise aegu. Tulemus – kahe nädalaga miinus kolm kilo!

Mulle meeldib toitu osta kord nädalas e-poest. Teen nimekirja ja kuller toob toidukraami koju. Kui varem mõtlesin umbkaudu läbi, et mida nädala jooksul süüa teha, siis nüüd, paari nädala möödumisel mõistan, et pean tegelikult rohkem planeerima. Kohati tundub mulle, et olen varunud toidukraami enam, kui seda tegelikult on vaja. Siiski, käin endiselt ka mõnikord toidupoes, kui midagi värsket vaja, aga suuri kotte ma enam tassida ei armasta. Treeneri soovitusel hakkasin lisaks võtma magneesiumit ja vedeliku väljutamiseks tarbin regulaarselt ka petersellilehe teed.

Trenniplaan näeb praegu ette vesiaeroobikat (E, K, 50 minutit), kõndimist (T, R, L umbes 7 km) ja kardiotrenni (P, koos treeneriga). Kuulen oma treenerilt palju kiidusõnu ja tunnen, et minu keha liigub seatud plaaniga kenasti kaasa (ptüi, ptüi, ptüi, loodan, et ma nüüd seda ära ei sõnu!). Edaspidi rihin oma trennid pojaga ühte graafikusse, kus on nädalas vähemalt kaks puhkepäeva.

Võrdlen teinekord seda alanud teekonda parema vormi poole trenniga. Alguses lindile astudes mõtled, et uh, seitse kilomeetrit ootab ees. Kui distants on läbitud, on tihti tunne, et ups, juba tehtud! Avastasin, et kõndimise ajal on huvitav filme vaadata – võib-olla lähen tulevikus rohkem harivale tegevusele üle. Mul on väga hea meel, et selle projektiga liitusin ja et mulle on treeneri näol nii mega meeskond toeks... Loodan, et  aasta lõpuks saan ka endale öelda: ups, juba tehtud!

Hetkel punkt :)

Anna

Jaga
Kommentaarid