Lõvi

Ah mis mõnus kuu! Niigi toredale suvele on see lausa võrratuks lõpetuseks. Nüüd saab Lõvi viia ellu kõik oma vahvad plaanid, nautida kauneid päevi ja veel kaunimaid öid, veeta aega meeldivate inimestega ning üldse end väga hästi tunda.

Suhted. Periood on sõpruse- ja armuküllane ning mitte alati ei tee sa vahet, kust piir kulgeb. Mõned suhted saavad alguse, mõned lõpu – ja mõlemad lahendused teevad sind õnnelikuks. Peresisesed suhted on väga head ja ühistegevus liidab hästi ka lastega.

Töö ja raha. Ees on huvitavate ja kasulike väljakutsete aeg. Tehakse pakkumisi uutele töökohtadele, kutsutakse ja astutakse ühiskonna teenistusse või suisa poliitikasse. Keskendud meeleldi oma pere vajadustele, teenid hästi ja sooritad kasulikke investeeringuid.

Ilu ja tervis. Olgugi et sa ilule ja tervisele eriti ei mõtlegi, näed välja elegantne ja kaunis ning tunned end lausa suurepäraselt. Keha, mõistus ja emotsioonid on väga heas tasakaalus. Sa langetad arukaid otsuseid, särad välimuselt ja liikumine lisab õnnetunnet veelgi.

❤ 2, 19, 30 👍 5, 11, 29 👎 10, 17, 22