Jäära suvi kujuneb küllaltki praktiliseks – teha ja saavutada on ju nii palju! Jäärad tajuvad ümbritsevas märke, mis ei lase neil end lõdvaks lasta ja elu kergelt võtta. Jäär teab hästi, et kes pole valmis juhtima, seda juhivad teised. Ning kuna ta seda ei taha, on ta alati valmis olukorral sarvist haarama ja selle enda kasuks pöörama.

Suhted. Sel suvel veedad küllalt palju aega sõpradega. Ideid on nii sinul kui ka neil, aga mõnikord tuleks olla valvas, et need ei viiks seadustest mööda hiilimiseni ja teiste arvelt millegi (tavaliselt raha või võimu) saavutamiseni. Nii sõprade hulgas, perekonnas kui ka armuasjus oled valmis haarama liidrirolli, kuid mõnikord rikud seda tehes suhteid. Augusti teine pool soosib saladusi. Küllalt lihtne on sukelduda armu- või seksiseiklusesse, mida pead teiste eest hoolikalt varjama. Tasub teada, et suve lõpul või sügisel peidetud saladus võib välja tulla järgmise aasta alguses – just siis, kui see kõige rohkem elu segab.

Puhkus ja raha. Kui võimalik, ära lase puhkust määrata juunisse. Võid küll tunda end kuu teisel poolel üpris väsinuna, kuid rahulikult puhata ilmselt ei õnnestuks – tööl ajab üks segane olukord teist taga. Küll aga on hea puhkusekuu juuli. Tõsi, ka siis ei lase sa end rahulikult lõdvaks, vaid keskendud kirglikult igapäevaelu kvaliteedi parandamisele – teed näiteks linnakodus remonti või maakodus ehitustöid. Ka tööasjad ei lase end päriselt unustada. Sellest hoolimata laed oma patareid linnulaulu ja lähedastega lobisemise saatel mõnusalt ära. Augustis naased tööasju ajama erksa ja löögivalmina. Nüüd hoidku piip ja prillid see, kes sinuga sammu pidada ei suuda!

Ilu ja tervis. Kui oled soovinud jääda beebiootele, on väga head võimalused rasestumiseks juuni teisest poolest 10. juulini. Võib ka juhtuda, et see ei toimu koos selle inimesega, kellega juba tükk aega proovinud oled. Eraelus toob see ilmselt kaasa palju probleeme, kuid sinu ja lapse tervise huvides langetab keha õiged valikud intuitiivselt ja sündsust arvestamata. Ilu ja tervise küsimustele pöörad kogu juuli palju tähelepanu. Kõige keerulisem on näppe delikatessivaagnast ja kommikausist eemal hoida. Augusti teisel poolel püüa vältida vajadust kirurgilise sekkumise järele ning ära lase näole teha keerulisi protseduure.

.

Algav suvi on võimalusteküllane, kuid puhkamiseks ja lebotamiseks väga aega ei jäta. Alailma on kuskile kiire, alailma tuleb ennast tõestada ja midagi ahvikiirusel ära teha. Aga kas Sõnn on siis mõni ahv? Kuhu jääb Sõnnile omane vajadus kõigepealt rahulikult mõelda ja siis sama rahulikult tegutseda? Mõnda teise perioodi. Juunit iseloomustavad väikesed maavärinad. Neid võib ette tulla nii tööl kui ka kodus ja igaüks neist eeldab Sõnnilt valmisolekut kriisimeeskond edukalt lahendusteni juhtida.

Suhted. Eraelugi mäsleb vahepeal nende väikeste maavärisemiste rütmis. Kõige keerulisemad ajad on pärast jaanipäeva ja augustis. Sina võid pidada ju loogiliseks, et ühe asjaga tegelevad inimesed panustavad ühejagu, teised aga mõtlevad, et kuna sa oled nii võimekas, pingutad sa ka nende eest. Hea suhteaeg algab juuli teisest nädalast. Kui sul ka on palju tegemist, sujuvad asjad kuidagi meeldivamalt ning on mahti lähedastega rääkida ja neid kuulata. Vahel on kõige parem aga hoopis koos kuulata – näiteks linnulaulu või lainete loksumist.

Puhkus ja raha. Juunis tormavad kõik kolleegid ja partnerid minema. Ka need, kel ametlikku puhkust parajasti pole, leiavad endale tegevusi tööpostist kaugemal. Aga keegi peab ju ka kohal olema ja kergesti juhtub, et sulle kui kohusetundlikule inimesele langeb mitme positsiooni koorem. Parim puhkusekuu on ilmselt juuli, eriti alates teisest dekaadist. Esimesel võib olla liiga palju sekeldusi. Ka augusti algus on keeruline, ikka on inimesi vähem kui vaja ning taas oled sina see, kes olukorra oma aja ja energia arvelt lahendama peab. Elu tasub sulle väärikalt juba augusti lõpus, mil koged tõeliselt meeldivat puhkust isegi siis, kui seda plaanis polnud.

Ilu ja tervis. Juunis ja juulis sa otsekui januned ilu järele! Tuunid ennast, lisad värve ja stiili nii garderoobi kui ka koju. Augustis aktiveerub sinu armastus puhtuse ja ergonoomika vastu – korraga meenuvad mugavad ja tervislikumad lahendused pea igas valdkonnas, samuti vaatad kriitilise pilguga üle oma kosmeetikakoti sisu. Kui aga soovid kaalu säilitada või ümbermõõtu vähendada, pead võitlema mitme suure kiusatusega.

.

Suvi on kirju ja võimalusterohke. Olukorrad, millega oled südamest rahul, vahelduvad vastupidistega sama kiiresti, kui suvine taevas võib kattuda vihmapilvedega või neist taas vabaneda. Juuni kujuneb Kaksikutele suuremas osas väga soodsaks. Nad saavutavad palju, jäävad silma ning pälvivad kiitust ja tähelepanu. Tuul pöördub jaanipäevast ning Kaksikutel tuleb siis hakkama saada mitmete keeruliste olukordadega. Ebameeldivusi jagub juulissegi, kuid augustis näitab suvi tõeliselt meeldivat palet igas valdkonnas. Erandiks on kuu viimane dekaad, kus suuri otsuseid teha ei maksaks.

Suhted. Suvi on nagu sebra külg, kus hele triip vaheldub tumedaga ja siis tuleb jälle hele. Juuni esimesel poolel pälvid lähedastelt palju imetlust ja veidi torinaid, kui sul nende jaoks vähe aega on. Juuni lõpuks kisuvad suhted päris kehvaks. Juulis on vahel natuke nii ja siis jälle natuke naa. Ütled, et pingutad suhete nimel, aga tegelikult oled selleks liiga hõivatud muude asjadega. August aga on väga hea suhtekuu – seda nii armuasjus kui ka sõpruskonnas. Nüüd on hea ka kihluda või pulmapidu pidada, arm jääb kestma.

Puhkus ja raha. Juunis oled tark ja ergas. Puhkamine ei tule mõttessegi, sest nii heal ajal ei raatsiks kuidagi juhet seinast tõmmata. Juulis puhkaksid hea meelega, sest tööl ajab üks jama teist taga. Neist jamadest eemalduda sul ei lasta, küll aga leiad teretulnud võimalusi väikesteks meelikosutavateks väljasõitudeks. Imekombel tulevad sul teises miljöös alati väga head mõtted! Parim kuu puhkamiseks on august. Keerulised olud on seljatatud ja sa naudid vabamat aega täiel määral. Nüüd on hea nii kodu- kui ka välismaal. Kuu lõpp võib aga taas kujuneda keerulisemaks.

Ilu ja tervis. Juunis ja juulis on iluga seotud teemad sulle tähtsad ja see huvi peegeldub ka sinu elegantses välimuses. Ole jaanilaupäevast juuni lõpuni ettevaatlik nii liikluses, spordis kui ka kõrgeid kontsi kandes – on suur oht kiiresti kulgedes trauma saada. Samasugune periood on juuli viimane dekaad, eriti kui viibid kodust eemal. Augusti lõpus aga peaksid pöörama tähelepanu eelkõige oma emotsionaalsele heaolule, sest nii mõnigi juhtum võib sind kõvasti pahandada.

.

Vähkidel algab juuni küllaltki närviliselt. Pingeid tekitavad nii lähiring kui ka töö. Vähile ei meeldi ka paljud asjad üldises elufoonis, nagu hinnatõusud ja uudistest kostvad negatiivsed noodid. Tundub, et Vähke vahepeal üsna järjepidevalt saatnud edulaine on leidnud endale uued lemmikud ning Vähil tuleb heidelda väärinfo ja ootamatute tõrgetega. Juuli seevastu kujuneb silmatorkavalt meeldivamaks ja augustis saavad alguse mitmed pikaajalised head ettevõtmised.

Suhted. Juuni algul võid tunda, et pead end ka kõige lähematele tõestama, ja sa asudki seda tegema. Õnnestub, igal juhul õnnestub. Kuigi vahel kulub sellele ebaproportsionaalselt palju energiat ja tekib küsimus, kas ikka peab lahtistest ustest jõuga sisse murdma. Kui oled seni üksik olnud, ootab sind juuli algul saatuslik kohtumine. Esmapilgul kired tõenäoliselt ei sütti, kuid teisel või kolmandal pilgul juba küll. Siit saab alguse midagi äärmiselt olulist ja kauakestvat. Suhted arenevad kiiresti, kuid siiski mitte tormiselt. Tõenäoliselt tunned augustis vaikset soovi pesapunumise materjalid üle vaadata või koos midagi konkreetsemat ette võtta. Mõningasele kiirustamisele vaatamata oled ilmselt õigel teel. Juuli viimasel dekaadil öeldud sõnad on kulla kaaluga.

Puhkus ja raha. Juunis mõistlikku puhkust loota ei ole. Kui tööst liiga kaugele satud, on pärast jama rohkem kui vaja. Ka raha on alailma liiga vähe ja üldse on sellega segased lood. Juuli seevastu teeb sind rõõmsaks. Ametlikku puhkust naudiksid kus tahes, kui aga graafik sind töökohal hoiab, leiad palju viise enese meeldivaks taastamiseks ka töö kõrvalt. Augustipuhkus hoiaks sind peamiselt praktiliste koduste teemade kütkes, kuid kõik, mis selles vallas tehtud saab, täidab sind suure rahuloluga. Ka on august suve kõige heldem rahakuu ja sügiski algab selle tähe all.

Ilu ja tervis. Juunis oled küllaltki närviline, mis võib kaasa tuua mitmeid väikesi, kuid häirivaid tervisevaevusi. Ka ei ole sa peeglisse vaadates nähtuga ülemäära rahul. Lõõgastus oleks hea ja vajalik. Juulis puhked õide ja seda suvesüdame säramist jagub ka sumemustadesse augustiöödesse, mil avastad enese jaoks uusi seksuaalseid naudinguid.

.

Algav suvi annab mitmeid võimalusi enese tõestamiseks, ent sageli kulgeb see liiga hoogsalt, tuues kaasa rohkem või vähem põhjendatud närvipingeid. Mõistlikumad Lõvid leiavad palju viise enda intelligentseks maandamiseks. Kui aga emotsioon mõistusest üle keeb, kostab päris valju möirgamist. Õnneks iseloomustab suve ütlus “iga päevaga üha paremaks!”. Kui juunis on paljud Lõvid rahulolematud, siis juulis leitakse tasakaal enese ja maailma vahel ning august kujuneb kauniks ja rõõmsameelseks. Just nendes nootides jääb suvi ka meelde.

Suhted. Juunis võivad nii mõnedki Lõvid tunda end pisut üksildasena, eriti kuu teisel poolel. Üksildustunne saadab vahel ka neid, kes elavad suures peres või paarisuhtes. Sellesse kuusse võib jääda ka mõni mahlakas riid. Lahutuseni asjad siiski ei lähe, pigem saab juuliks õhk puhtamaks ja nii mõnigi jutt selgeks räägitud. Augustis on suhted äärmiselt tähtsad. Kui lahkumineku idee siiski hinge idanema jäi, kulgeb see sinu jaoks talutavalt. Kui aga siduvat on rohkem kui eraldavat, võid unustada kõik soovitused, kuidas suhte nimel tööd teha, sest hea ja mõnus olemine on nii sinu kui ka kaaslase jaoks praegu ainumõeldav.

Puhkus ja raha. Terve suvi möödub üsna tegusas rütmis. Algus on tunda juba juunis, kus endalegi ootamatult avastad, et sinu töised ja ühiskondlikud panused on taas kasvanud. Vähemalt esimeste eest eeldad kindlasti ka lisaraha, vabatahtliku töö tegemise eest aga nähtavamat tunnustust. Jääb see saamata, oled solvunud. Juuli on väga hea aeg puhkamiseks. Pere- ja armuasjad on nüüd paremal järjel ning koos on väga vahva ringi sõita nii Eestis kui ka kaugemal. Augustis võiks tööl tagasi olla, sest nüüd märgatakse su panust. See toob kaasa materiaalseid hüvesid, võimalik on ka asumine senisest paremale töökohale.

Ilu ja tervis. Juuni pingetes leia võimalusi aja mahavõtmiseks. Teekond loodusesse kosutab närve, leevendab pingeid ja aitab kulutada nii mõnegi kalori, mis pikkadel nõupidamistel kohvikõrvase näksimisega lisandunud on. Juulis võta aega oma emotsioonide eest hoolitsemiseks. Meditatiivsed jalutuskäigud ja pikad ujumised või sõudmised on parimad tegevused. Nii astud augustisse suve – ja vist lausa aasta! – parimas vormis, ilusa, tugeva, rõõmsameelse ning konstruktiivsena.

.

Paljude Neitside jaoks on algav suvi nagu risttahukas, mille igale tahule on maalitud erinev pilt või muster. Vaatad siit, näed metallist ja klaasist ärihooneid, vaatad teisalt – loksub varahommikune merelaine laisalt kadakasele rannale... Elu mitmekesisus ja lahenduste rohkus ongi paljudele Neitsidele selle suve märksõnad. Tuleb teha ja tegutseda – ning siis jälle puhata ja mängida! Kes palju teeb, see palju jõuab!

Suhted. Suve hakul oled hõivatud mõtetega iseendast ja oma tegemistest ning eraelu pakub sulle vähem huvi. Hea kaaslane on küll teretulnud, kuid suhete nimel ei vaevu sa kuigivõrd pingutama. Selle suve parimad suhtekuud on juuli ja august. Juulis oled seltskondlik ja tunned end väga hästi mitmesugustel suveüritustel. Kui oled seni hea kaaslase järele ringi vaadanud, on suur tõenäosus temaga kohtuda just mõnel südasuvisel hoogsal ettevõtmisel. Augustis on hea olla kahekesi... vaikselt, muusse maailma sekkumata ning mitte lastes maailmal oma ellu ja suhetesse sekkuda.

Puhkus ja raha. Hea puhkuseaja valimiseks on sel suvel mitmeid võimalusi. Juuni on tööasjus küllalt närviline kuu, mis eeldab sinultki tugevat enesekehtestamist. Kui aga see aeg hoopis puhkusel veeta, läheb hulk probleeme sinust mööda. Kahjuks kõik ei lähe ja nendega tuleb tegeleda tagantjärele. Juuli on töises mõttes suurepärane – oled loov, avatud ja suudad palju saavutada. Kui puhkad, leiad ka sellal praktilist rakendust. Võib-olla on parim puhkuseaeg augusti esimene pool, mil sul on kõige kergem end töömelust välja lülitada ning endale keskenduda. Kuu lõpp toob su aga sündmuste keerisesse.

Ilu ja tervis. Juuni teisel poolel pead olema eriti tähelepanelik, sest traumade oht on tavalisest suurem. Eriti puudutab see jalgu, mistõttu vali iga ettevõtmise jaoks kindlasti õiged jalatsid. Jaanipäeval ole ettevaatlik nii napsi kui ka purjus inimeste seltskonnaga – üritus võib kergelt üle minna millekski ebameeldivamaks. Kui sul on kroonilisi tervisemuresid, ole igaks juhuks valmis selleks, et need juuli lõpus või augusti algul aktiveeruvad. Õnneks alluvad haigused nüüd hästi ravile, mistõttu septembris tunned end paremini kui mais.

.

Kaaludel on sel suvel kerge palju saavutada ning samas leida aega iseenda, ilu ja lähedaste tarbeks. Ilu ja harmoonia ongi selle suve märksõnad. Need määravad nii Kaalude tööelu, ühiskondlikku panustamist kui ka sõpruse ja armastusega seotud küsimusi. Mida enam lähtutakse oma sisemistest eeldustest ja eripärast, seda enam suudetakse saavutada – isegi kui see esmapilgul nii ei tundu.

Suhted. Head suhtekuud on juuni ja august. Esimesel neist oled sa lustiline ja seltskondlik ning kaasad meeleldi kõik, kellest rõõmu tunned. Vahvad piknikud ja väljasõidud, kultuuriüritused ning kohvikuvestlused on mõnusaks vahelduseks sinu töökusele ja asjalikkusele. Juulis võid lähedastele jätta mulje, et sul pole nende jaoks aega. Sinu enese arvates on küll, ainult veidi vähem kui tavaliselt. Augustis oled väga õnnelik, kui sinu kõrval on armas ja omane inimene, kellega saad nii ümbritsevasse melusse sulanduda kui ka kahekesi vaikust kuulata.

Puhkus ja raha. Puhkuse kavandamisel tasub mõelda eelkõige augustile. Juuni möödub hoogsa töö tähe all: märkad alles siis, et kevad on üle läinud suveks, kui sõbrad jaanilõkke ümber laulu üles võtavad. Juuli pole töises mõttes samuti vaikne – paljud kolleegid ja konkurendid küll puhkavad, sina aga oled heas töises vormis ning saavutad praegu rohkem kui mõnikord mitme kuuga. Augusti algus toob rahu ja vaikust, lindude laulu ja õitsvate lillede hurma, lennupiletid kaugele või praamipiletid lähedale. Kõige paremini puhkad paigas, kus varem pole käinud. Kuu lõpp kujuneb küllalt praktiliseks ajaks.

Ilu ja tervis. Üheks määravaks teemaks võib saada sinu kiusatus luua üks eriti salajane armusuhe, millest keegi peale sinu ja partneri midagi ei tea. See lisab silmadesse sära ja välimusele lihvi, samas aga võib kaasa tuua mõne sellise tervisemure, mida sa varem üldse iseendaga seostada poleks osanud. Ole ettevaatlik, kasuta turvavarustust ja vajadusel konsulteeri arstiga.

.

Suvi tabab Skorpione küllalt põneva ajajärguna. Mõistus on lahti ning soov ellu viia muudatusi ja valmisolek nende nimel võitlusse söösta on küllalt suured. Nii mõnedki Skorpionid võivad tunda, et nende relvastus vajab pisut korrastamist. Kes sätib välimust, kes omandab uusi teadmisi... Paljud teevad mõlemat ja loomulikult tekib tänu sellele platvorm, mis lubab liikuda uutele kõrgustele. Kui oled soovinud oma kodu paremaks korraldada, on hea aeg käed külge panna juunis ja juulis. Täida unistused, et igatsus uuenduste järele ei hakkaks sind emotsionaalselt koormama.

Suhted. Alanud suvele on iseloomulikud küllalt järsud eraelulised pöörded. Tõsi küll, sina nende pärast eriti ei kannata, ent seda ei saa alati väita nende kohta, kellele sa kallis oled. Juunis on isiklik elu nagu sogane vesi, üks jama ajab teist taga. Mida ausam oled, seda kergem on su lähedastel ja sul endal – ent see ausus ei tohiks muutuda brutaalsuseks või apaatsuseks. Juulis sähvatab su ellu palju lahedaid hetki, mil sa iseendast ja seltskonnast suurt rõõmu tunned. Parimad suhteajad saabuvad augusti lõpul – üllatud isegi, kui hea kaaslane sa oled ja kui hästi sellest aru saadakse.

Puhkus ja raha. Paljudele Skorpionidele ei saa sel suvel osaks pikka puhkust. Juuni kujuneb töiseks ja edukaks. Sul on terav vaist ja lahtine mõistus, sa oskad teha õigel hetkel õigeid ümberkorraldusi ning sellest kõigest ka märkimisväärset materiaalset kasu lõigata. Juuni lõpp ja juuli algus on keeruline ja närviline periood, ent sa tuled sellega toime. Parimad puhkusepäevad on juuli teisel ja kolmandal nädalal, samuti leiad tõeliselt mõnusaid lõõgastuspäevi augustis. Ometi ei raatsi sa augustis pikalt töölt eemal olla, sest häid võimalusi on liiga palju. Kui tahad puhata, põruta tavarutiinist eemale – olgu loodus või linn, distants on see, mis sul puhata aitab.

Ilu ja tervis. Nagu juba öeldud, pöörad oma välimusele suve hakul tavalisest rohkem tähelepanu. Kui sa ka eriti ei viitsi, loob elu olukordi, mil sul lihtsalt ei jää muud üle. Tulemused tekitavad igatahes rahulolu. Augustis pead olema väga ettevaatlik liikluses, olgu juhi või jalakäijana, sest eriti kuu teisel poolel on sul oht sattuda traumaolukorda. Sama kehtib septembri alguse kohta.

.

Amburi suvi on tegus ja kirev. Ühest küljest on Amburi päikesemärgis sündinud sel suvel väga praktilised ja edukad – palju võetakse ette ning palju ka saavutatakse. Teisalt leiavad Amburid ka palju võimalusi padjale nõjatudes lugemiseks ja mõneks ahvatlevaks lennureisiks.

Suhted. Suvi pakub vahvaid üllatusi. Püsisuhtes Amburile võib see tähendada ka armukadedusest tingitud probleeme, eriti kehtib see juuni kohta. Kui leidsid sel kevadel uue kaaslase, süveneb teie suhe suvekuudel, muutudes sinu jaoks vahepeal lausa hirmutavalt lähedaseks, ausaks ja intiimseks. Kui aga sügavamalt enesesse vaatad, siis ilmselt tunnistad, et see omamoodi meeldib sulle. Juuli ja august on väga head suhtekuud. Leiad aega kahekesi olemiseks ja sõprade-tuttavatega suhtlemiseks nii kodu- kui ka välismaal, tunned rõõmu loodusest ja kultuuriüritustest.

Puhkus ja raha. Juuni on töiselt väga mõnus kuu – isegi kui sa väga ei pinguta, on tulemused ja sissetulekud head. Mida loomingulisemalt väljakutsetele lähened, seda enam saavutad. Juuli on väga hea puhkusekuu isegi siis, kui oled formaalselt tööl ja paradoksaalsel moel isegi sel juhul, kui oled valmis puhkusel olijaid asendama. Teenid hästi, ometi leiad aega enda ja sõprade tarvis. Kui su töö on korraldavat laadi, teed küllalt palju ära eemalt. Võimalik, et avastad vajaduse juurde õppida ning haarad päevitades raamatute ja konspektide järele. Suurepäraseks ja inspireerivaks puhkuseajaks kujunevad augusti esimene pool ja viimane nädal – kuu algul tahad igale poole minna, kuu lõpul aga on sul ka kodu lähedal väga hea.

Ilu ja tervis. Sinu avatud meel ja hea intuitsioon annavad tervisemuredest märku juba enne, kui keha neid tunnetada jõuab. Kergel ja loomulikul viisil suudad kiirelt leida ennetavaid tegevusi, milleks tavaliselt on looduses liikumine, uni ja mõnus aeg iseendale. Pole siis imestada, et väljapoole paistab, nagu sul tervisemuresid polekski! Sama kehtib ka iluteemade kohta. Leiad võimaluse saada hea jume, kuid enne selle päikesepõletuseks muutumist oled juba varju all mõnd head jooki või suupistet proovimas. Kõige ettevaatlikum pead olema augusti esimesel poolel, mil sul on ebatavaliselt suur oht sattuda õnnetustesse. Eriti ettevaatlik pead olema metalliga seotud olukordades, näiteks liikluses.

.

Kaljukitse suvi on kirju ja lärmakas nagu suve alguse linnuriik. Alailma juhtub midagi – kord teed mõne olulise pöörde sina, kord mõni teine ning see kõik vajab selgitamist ja korraldamist. Sarnaselt pesitsevate lindudega võid ka sina tunda soovi materiaalse elujärje parandamiseks ja kodu kohendamiseks ning suure tõenäosusega valid sedalaadi tegemisteks suve teise poole. Esimesel tahad keskenduda pigem tööle ja väärikatele puhkamisvõimalustele.

Suhted. Juunis veedad meeleldi aega nii oma lähedaste kui ka kolleegidega. Esimesed saavad teistest veidi vähem tähelepanu, kuid ei kaeba. Väga heaks suhtekuuks kujuneb juuli – tajud mitmel korral, kui väga sa oma kaaslasele korda lähed, ja tunnistad endale, et need suhted on ausalt vastastikused. Kui oled seni õiget kaaslast alles otsinud, on suur tõenäosus temaga juulis kohtuda. Suhe süttib nagu suvine lõke, ent lõkkega tuleks olla ettevaatlik – suhtekuumus põletab vaid üksindusmõtted. August on kõige edukam püsisuhtes olijatele, sest koos on hea oma elu paremaks korraldada.

Puhkus ja raha. Suvi on küllalt töine ja tegus. Mida enam sinu tööst midagi sõltub, seda enam tajud suurenevat vastutust. Muide, pole küll vist ainsatki sinu päikesemärgis sündinud inimest, kes panustaks oma energiat sinna, kus temast midagi ei sõltu. Juunis on sul tööl alailma kiire ja tunnistad endale, et tegelikult saad oma panustamise eest liiga vähe raha. Juuli on suurepärane puhkusekuu, kuid eelmisel kuul peas tiksuma hakanud mõtteke, et raha napib, sunnib sind olema tavapärasest säästlikum ka siis, kui otsest rahamuret pole. Augustis võidakse sind tõmmata suguvõsa vara jagamisse. See on algul ebameeldiv, kuid kokkuvõttes sulle pigem kasulik.

Ilu ja tervis. Suve algus inspireerib sind tegema pisut kulutusi oma välimuse ja imago peale. Daamilikumad naised võivad nüüd eelistada veidi mässumeelsemat välimust ja vastupidi. Kõige ettevaatlikum pead olema juuli lõpus. Sul on siis sageli kiire ja pea on täis igasuguseid mõtteid, kuid samas tuleb olla valvas, et mitte saada mõnd traumat. Augustis varu aega enda tarvis – mõtete lennata laskmine annab ka kehaliselt hea enesetunde. Ära unusta kvaliteetse une tähtsust!

.

Algav suvi kujuneb paljudele Veevalajatele väga võimsaks ajaks. Oodata on suuri ettevõtmisi ja suuri pöördeid. Hetkil, mil seda kõike tundub olevat liiga palju, liigub tark Veevalaja oma mõtterajal ajas tagasi ja meenutab kõige julgemaid unistusi. Üllatusena mõistab ta, et tõepoolest – need kõik on hakanud nüüd täituma. Miks korraga ja pisut üksteise otsas rüseledes, ei tea, kuid üks on selge: kõik toimuv on eri perioodidel elu käest tellitud... Nüüd tuleb vaid leida võimalused, et seda kõike parimal viisil rakendada.

Suhted. Alustad suve sellise emotsionaalse laenguga, mis tavaliselt iseloomustab teismelisi. Oled avatud seiklustele, kirele ja armastusele. Teismelistest eristab sind aga hingesügavus ja elukogemused, mis lubavad rohkem nautida, ennast väärtustada ja pettumusi vältida. Milline kink elult, kas pole? Hing, mis sulandub lauludesse ja kirge, ning mõistus, mis kaitseb südant purunemast... Juulis leiad aega nii sõprade jaoks kui ka kahekesi olemiseks ja augustis oled rõõmus, kui olmeasju ajades on kaaslane su kõrval, ent kui teda pole, ei tunne sa temast ka puudust.

Puhkus ja raha. Juunis on oodata töökoormuse kasvu. Ehkki see alati just parim uudis pole, on töö huvitav ja raha tuleb ka rohkem sisse. See omakorda tähendab, et puhkuseplaane võib teha küllalt vaba eelarvega. Väga hea aeg puhkamiseks saabub juuli keskpaigas – nüüd saad pühendada paar nädalat üksnes sellele, mida tõepoolest teha soovid. Augustis nõuavad su tähelepanu mõned omandi ja koduga seotud teemad ning kui sa niikuinii praktilisel lainel oled, teed üsna muuseas ära ka need asjad, mida töö nõuab – samas teenides raha olulisteks asjadeks.

Ilu ja tervis. Lisaks ohtratele loomingulistele ideedele on sul ka väga palju füüsilist energiat. Alailma oled valmis liikuma, proovima midagi uut ning andma oma kehale ja meeltele uusi võimalusi. Kui sul on olnud mõni kauane tervisemure, on küllalt tõenäoline, et juunis-juulis saad sellest võitu pelgalt tahtejõu ja spontaanse tervisliku eluviisiga. Kui oled soovinud muuta mõnd harjumust, on ka selleks aeg väga soodne. Juuni teisel poolel hoidu enda füüsilisest ülekoormamisest tööl ning ole tavapärasest ettevaatlikum tule ja terariistadega.

.

Kalade suvi on edukas ja võimalusterohke. Märksõnad on kultuurne algus, edu toov jätk ja õnnestav lõpuosa. Kui peaksid juhtumisi mängima seda mängu, et loetled igal õhtul asju, mille eest elule tänulik oled, tuleb ilmselt enne uni peale, kui nimekirjaga lõpule jõuad – head on väga palju. Siiski ei lase rahulolu Kaladel vaikselt seisvas vees loksuda: arukas pilk fikseerib kiiresti, kus on midagi olulist puudu, ja Kalad hakkavad kärmelt tegutsema.

Suhted. Eraelus on see suvi täis häid ja väga häid võimalusi. Juuni algul vajad aega endale ja kaaslane saab olla toetavaks tagalaks või keskenduda tema enese jaoks tähtsatele teemadele. Juuni keskpaik toob kaasa pisut närvilised noodid. Sinu ülesanne on jääda enesele kindlaks. Ära karda, nii jääd kindlaks ka neile alustele, millele teie suhe toetub, ja pärast üht küllalt keerulist nädalat saate jätkata märksa paremalt positsioonilt. Edasi on hea ja läheb veel paremaks. Kui kihlud, abiellud või uuendad abielutõotust, toob see kaasa suure õnne. Hea märk on ka lihtsalt teineteisele antud tõotus, olgu sõnade või kehaga.

Puhkus ja raha. Tunned suve hakul soovi keskenduda sellele, mis sind kõige enam huvitab. Tahad oma mõtted kirja panna ja vajadusel ennast täiendada. Loomingulise Kaladest naise eripära on võime töötada süvenenult igasugustes olukordades. Nii võib juhtuda, et ettevõtet juhitakse või raha liigutatakse mägisel palverännul, kauges suurlinnas või inimtühjas looduses. Juuli kaks esimest dekaadi toovad sulle heldelt tunnustust ja raha, seega võiksid siis olla kusagil, kus need su kätte saavad. August võib kujuneda küllalt armutuks töörabamiseks, õnneks saad kuu viimasel nädalal selle eest väärilise tasu ja leiad ka mooduse väljapuhkamiseks.

Ilu ja tervis. Kui kohtad suve hakul mõnd inimest, keda ammu näinud pole, ja ta ütleb, et näed välja kaunim kui iial varem, võib sul olla raske teda tõsiselt võtta. Kui seda aga ütleb juba üsna mitmes inimene, hakkad isegi uskuma. Pilk peeglisse kinnitab: sinu välimus on erk ja kaunis, silmades aga sädeleb elukogemuse lummavat ilu. Juulis ja augustis jälgi veidi oma toitumist, et kõht korras püsiks, leia võimalusi regulaarseks puhkuseks ja kaitse oma käsi (eriti sõrmi) ja varbaid traumade eest. Vali mugavad jalanõud!