Kas selles peaks olema siis midagi imelikku, kui naine läheb üksi välja sööma või kinno. Selles pole tingimata midagi kurvastavat või depressiivset. Iseseisev naine tunneb end ka üksi mugavalt ja ta ei pea vaba aja nautimiseks tegema tingimata midagi kellegagi koos.

2. Ta muudab mu tervikuks

Et siis varem olid nagu poolik või mis? Kui keegi ütleb, et keegi teine muudab ta tervikuks, jääb mulje, et inimene oli endaga varem rahulolematu. See jätab mulje, et selle teise inimeseta ei suuda sa olla sina ise ja terviklik. Iseseisev naine armastab esmalt ennast ja sellele järgneb kõik muu.

3. Miks oled vallaline?

Põhjus on lihtne: ma lihtsalt tahan. Loomulikult võib olla valikuid palju, aga iseseisev naine valib suhet pigem hoolikalt. Ta näeb ära, milline suhe on tõenäoliselt tulevikuta ja pinnapealne. Kui potentsiaalne kaasa pole sama iseseisev ja enesekindel, kaob kogu veetlus.

4. Mees peaks tasuma arve lihtsalt seetõttu, et ta on mees

Kellele ei meeldiks, kui talle tehakse aeg-ajalt välja? Kui sellega kaasnevad aga mingid ootused, muutub asi murelikuks ja sellest võiks hoiduda. Iseseisev naine käib tööl ikka selleks, et maksta ise oma arveid. Nii et kohtingul pole arve tasumise osas tänapäeval enam mingeid reegleid, kes maksab.

5. Sinu kaotus

Ei, kutt, hoopis sinu kaotus. Iseseisev naine teab oma väärtust väga hästi ja see ei tähenda, et ta oleks liialt ülbe või enesekindel. Ta lihtsalt teab, kellele tasub aega kulutada ja kellele mitte.

6. Sa ei peaks või sa ei tohiks

Ja kes oled sa, et midagi öelda? Kui iseseisev naine sinult ise arvamust ei tulnud küsima, siis ei maksa talle minna ütlema, mida ta tohib või ei tohi teha. Loomulikult võib jagada häid soovitusi, kui need on põhjendatud ja need edastatakse sõbralikult. Käsutamisele ta aga hästi ei vaata.

7. Kas võin võtta kaasa oma kuti/mehe/kohtingukaaslase?

On kahte sorti üritusi. Ühed on need, kuhu on igati mõistetav võtta keegi kaasa. On aga ka neid üritusi, kuhu võiksid kohale ilmuda üksi. Sellised üritused on näiteks tüdrukuteõhtud ja muud taolised õhtukesed, kus naised soovivad omavahel asju arutada. Asi polegi selles, et kellelgi oleks su kuti vastu midagi, aga ta ei pea igal pool kaasas olema.

8. Üleliia lääged komplimendid

Iseseisvale naisele meeldib, kui teda kiidetakse, kuid kindlasti ei avalda talle muljet rambivalgusse asetamine. Iseseisev naine on õnnelik, kui tema oskuseid tunnustatakse, aga neid pole vaja kogu aeg talle meenutada.

9. Las ma teen selle sinu eest ära

Tänan pakkumast, aga teen siiski ise. Iseseisval naisel on ka käed-jalad otsas. Kui ta jääb hätta, küsib ta julgelt abi. Kui keegi aga eeldab, et ta ei saa hakkama, siis seda ta kõrvad kuulda ei soovi. Naisi pole vaja pidada nõrgemateks või saamatuteks.

10. Ma vajan teda

Iseseisev naine mitte ei vaja kaaslast, vaid ta tahab kaaslast. Ta näeb suhet kui lisandit, aga mitte vahendit elus läbi ajamiseks. Talle meeldivad inimesed, kes tema elu vürtsitavad, aga ta ei vaja kedagi oma sisemise tühjuse täitmiseks.

Allikas: Popsugar