1. Imetle oma keha

Mõtle sellele, kui palju keha sinu heaks igapäevaselt ära teeb. Proovi keskenduda sellele, mida su keha teha suudab, mitte sellele, milline ta täpselt välja näeb. Võib-olla on ta aidanud ilmale tuua uue inimese või aidanud võita maratone ja rasketes tingimustes matkata. On ka võimalus, et ta lihtsalt hoiab sind elus ja lubab olla nii nagu ise soovid, ja ka see on okei. Kirjuta oma kehale tänukiri, ta väärib seda.

2. Muuda oma suhtumist

See võib kõlada küll klišeena, aga enamus ajast on sul võim oma suhtmist olukorda täiendada. See on enda otsus, kas soovid end kritiseerida või käia omal rajal ja õppida end armastama. Esimene samm on mitte end mentaalselt lõhkuda. Lihtsalt otsusta seda enam mitte teha ja hoia enda mõtete üle kontrolli.

3. Ära unusta oma vaimu

Enne kui tunned end oma nahas mugavalt, pead end tundma ka oma vaimus. Tee asju, mis sulle meeldivad selle asemel, et teha neid, mida sa peaksid tegema. Proovi joogat, mediteerimist ning veeda rohkem aega telefonist eemal. Ka sotsiaalmeedia paus teeb head.

4. Ümbritse end sarnaste inimestega

Kõigil on see üsk sõber, kes kipub end pidevalt maha tegema ja see jääb lihtsalt külge. Olgugi, et nad ei tee seda meelega, ei saa nad parata, kuidas nad tunnevad. Ära lase ennast sellest kaasa kiskuda ning heida endast negatiivsus eemale. Toeta oma sõpru, aga ümbritse end positiivsete inimestega, kes mõjuvad sulle hästi ja kelle juures sa end hästi tunned.

5. Naerata rohkem kui muidu

Ära kunagi alahinda naeratuse võimu. Tee pingutusi, et ise rohkem naeratada, isegi kui seda hetkel teha ei soovi. Kui naeratame, saadame ajule õnnelikke signaale, mis vastutasuks suurendab meie rõõmuhormoone. Nende suurendamine aga muudab meid üldisemalt kohe rõõmsamaks.

Allikas: Popsugar