2006. aastal võttis Reese Witherspoon vastu Oscari filmi eest „Walk the Line – Nagu noateral“ Christian Diori glamuurses vintage-kleidis.

Samal aastal kandis Michelle Williams kollast Vera Wangi kleiti, mis andis talle klassikalise Hollywoodi filmistaari väljanägemise.

Üks meeldejäävamaid Oscari-kleite läbi aegade on tuhmroosa sulgedega ehitud Versace kleit, mida Penelope Cruz kandis aastal 2007.

Aastal 2009 säras Anne Hathaway sillerdavas Armani Privé kleidis.

Kate Winslet võitis lõpuks, 2009. aastal Oscari filmi eest „Ettelugeja“, seljas elegantne tumesinine YSL-i kleit.

Sandra Bullock kandis 2010. aasta auhindade jagamisel kuldmehikeselikku Marchesa kleiti ja võitis auhinna filmi eest „Pime külg“.

Cate Blanchetti 2011. aasta Givency Haute Couture’i kleit oli pilkupüüdev ja modernne.

Kui Gwyneth Paltrow ilmus 2012. aasta Oscarite jagamisele kleidis, millel oli keep, pani ta ainuisikuliselt aluse mitme aasta pikkusele punase vaiba trendile.

Jennifer Lawrence võitis 2013. aastal Oscari filmi eest „Õnneteraapia“ ja kandis heleroosat Dior Haute Couture’i kleiti, mis nägi küll lummav välja, kuid mis kõndimist oluliselt raskendas: Oscarile järele minnes komistas ja kukkus ta lavatrepil.

2014. aasta ürituse pilkupüüdvaim riietus oli filmi „12 aastat orjana“ eest Oscari võitnud Lupita Nyong’o pastelne ja printsessilik Prada kleit.