9. novembril 2018, 20 aastat hiljem, avas Niguliste kirik / Eesti Kunsti Muuseum / taas lahkelt oma uksed kontsert-moeetenduseks. Amanjeda by Katrin Kuldma brändi sõpradele, partneritele ja klientidele esitleti 100 komplektist koosnevat kollektsiooni. Visuaalne vaatemäng tõi catwalk'íle brändi paremiku - ikoonilised Muhu inspiratsioonid, ooperikollektsiooni suurejoonelised siidkleidid, maailma kangaparemikule pühendatud ülerõivaste kollektsiooni ja loomulikult Amanjeda by Katrin Kuldma meeste ülikonnad oma tuntud stiilsuse ja kvaliteediga.

Nädal hiljem PÖFF'i avamisel kandis näitlejanna Ingrid Margus ooperikollektsiooni smaragdrohelist kleiti ja näitleja Mait Malmsten uue kollektsiooni pidulikku musta ülikonda koos valge särgi ja valge kikilipsuga.

Etendus tõi lavale ka ülieksklusiivse Couture by Katrin Kuldma pruutkleitide kollektsiooni unikaalmudeli. Üks ja ainus Art Deco stiilis pärlite ja kividega tikitud pruutkleit Arvo Pärdi “Vater Unser” saatel Tallinna Poistekoori esituses oli lummav muusikaline ja visuaalne vaatemäng.

9. novembril 2018 astusid lavale läbi 25 aasta Amanjeda by Katrin Kuldma headeks sõpradeks ja partneriteks kujunenud loovvaldkondade esindajad - Andres Puustusmaa uue filmi ¨Kohtunik¨ peaosatäitja Mait Malmsten, kunstnik Anna Litvinova, laulja ja näitleja Kristjan Kasearu, muusik Rene Puura, Amanjeda ikoonmodell Karl Lennart Meri ning Eesti modelliagentuuride professionaalid. Erakordse muusikalise elamuse pakkusid Elina Nechayeva, Viini Rahvusooperi metsosopran Annely Peebo, Annely Peebo talendikas õpilane Lily Marie Köck, Tallinna Poistekoor Lydia Rahula juhatamisel, ERSO kvintett ning Villu Veski. Sündmusest on valmimas lühifilm Andres Puustusmaa ja Johannes Arro koostöös. Esmaettekandele tuli noore helilooja Martin Začeki helilooming. Muusikalise osa loovjuhiks oli Tomi Rahula.