Anne & Stiili toimetus valis tänavuseks aasta naiseks Terve Eesti Sihtasutuse asutaja ja juhatuse liikme Riina Raudse, tunnustades tema tööd eestlaste tervise heaks. "Riina on silma paistnud liigsest alkoholitarbimisest tulenevate probleemide ennetamisega ühiskonnas, olles algatanud väga palju mõjusaid kampaaniaid eri sihtgruppidele. Igas Riina sõnavõtus on maailmaparandamiskirge, karismat ja sõnaosavust, mis tema sõnumi kohale viib," põhjendab Anne & Stiili peatoimetaja Tiina Kruus aasta naise valikut.

Meigikunstnik Ly Ranne mälestusfondi auhinna Ilulooja pälvis rahvusvaheliselt tunnustatud supermodell Karmen Pedaru, kes on tuntud Michael Korsi, Elie Saabi, Gucci, Fendi, Bottega Veneta jpt moemajade reklaamnäona. "Kahtlemata on Karmeni puhul tegu ühe maailma edukaima modelliga, kes Eestist pärit," ütleb Tiina Kruus.
Ilulooja auhind on asutatud tunnustuseks aasta jooksul moestilistikas, meigikunstis, moefotokunstis, modellinduses ja moeürituste korraldamises silma paistnud tegijatele. Tänavusteks nominentideks olid peale laureaadi stilist Anu Lensment, meigikunstnik Nele Pandis, moeürituste korraldaja Helen Saluveer ja fotograaf Lilian Merila.

Galal kuulutati välja ka Anne & Stiili ilulemmikud ehk parimad ligi 250 tänavu turule jõudnud ilutootest. Valiku tegi põhjaliku testimise järel žürii, kuhu kuulusid meigikunstnik Õnne Rudi, fotograaf Krõõt Tarkmeel, moedisainerid Riina Põldroos ja Antonio, saatejuht ja muusik Indrek Vaheoja, laulja Liis Lemsalu, bravuuritar Anu Saagim, juuksur Helen Heinroos ning toimetuse liikmed Tiina Kruus ja Eia Uus.