„Meie jaoks väljendab see koostöö Goldtime’iga alati kaasas käinud põhimõtet ühendada parimad ehetetootmise traditsioonid uute trendide ja innovaatilisusega. Aastatega on üha rohkem kliente hakanud huvituma Eesti disainerite loomingust, mistõttu tahame omalt poolt andekad loojad ja Eesti ehete austajad kokku viia. Eesti ehtedisainerite osakonna valik uueneb aastaringselt, vastavalt sellele, kuidas disaineritel endil valmivad uued ehted ja luuakse uusi kollektsioone. Julgustame lisaks Eesti ehtedisaini tuntud nimedele ka huvitava käekirjaga noori disainereid meiega ühendust võtma ja oma loomingut pakkuma,“ räägivad Goldtime’i ostujuhid Aveli Kippari ja Kristiina Kõllo.

Rahvusvaheliselt tuntud Eesti ehtekunstniku Tanel Veenre loomingust väärib pjedestaalile tõstmist spetsiaalselt Goldtime’ile loodud värviliste kividega sillerdav suvekollektsioon „Rõõmupisarad“. Lisaks on esindatud Tanel Veenre suvekollektsioon “Voodoo paradiis”, “Paradiisiviljade” meelas lopsakus, “Kõrvamarjade” jultunud värvitolm ja kroonitud merihobude müütiline ilu. TVJ lipukirjaks olev “Unistuste kuningriik” on ukseks peeglitagusesse maailma – iga kollektsioon kannab endas muinasjutulist lugu, et tiivustada kandjaid unistama. TVJ kujundikeel on mõjutatud müütidest ja muinasjuttudest, vanade lugude müstika ja mitmeti tõlgendatavus lubavad olla tähenduslikud ka 21. sajandil.

Birgit Skolimowski ehetest on esindatud suurt populaarsust kogunud “Puzzle” värvilised kõrvarõngad, mille materjalideks on hõbe ja balsapuit. “Olen kasutanud puidu lõikamisel laserlõikust, kõik muu on valminud minu ateljees käsitööna. Puidu tükid värvin ükshaaval sobivas toonivarjundis. Sellepärast on kõik kõrvarõngad unikaalsed ja igaüks saab oma “puzzled” ise kokku panna,” kirjeldab kollektsiooni Birgit.

Lisaks autorikollektsioonidele on Birgit Skolimowski esindatud kaupluses Goldtime ka brändiga Lummus, mille ehted valmivad koostöös Krista Lehari ja Gvido Valickisega. Bränd koondab hõbedast valmistatud meisterlikke ehtekollektsioone, mis on inspireeritud Eestimaa ilust ja saanud vormi Eesti Juveelitehases. Lummuse sarjad “Võilill”, “Pühendusega Pärdile”, “Võsailu”, “Rannarahvas” ja “Suvemaja” esindavad eestlastele hingelähedasi teemasid, sel kevadel sündinud ning Eestimaa suveööde salapärasest sosinast inspireeritud sari “Aovalgus” on aga disainerite isiklike suveööelamuste ja -kogemuste väljendus ehetes. “Loodan väga, et tänu koostööle Goldtime’ga leiab Eesti ehtekunst palju austajaid juurde - see on suur samm kunstnike loomingu inimesteni viimisel,“ lisab Birgit Skolimowski.

Uudsest erisektsioonist leiab ka noore ehtekunstniku Sofia Halliku ehtebrändi Soma kollektsioonid “Nymphē” ja “PLÜSCH”, mis on mõeldud naistele, kes hindavad lihtsuse võlu. Kõrvarõngaste kollektsiooni “Nymphē” puhul kasutab Sofia läbikumavat paindlikku kummi, ehtekollektsioon “PLÜSCH” on valmistatud veinipudelite korkidest ja kaetud flokiga.

Lisaks lummavatele ehetele on valikus ka brändi Wooch puidust käekellad, mille austajate hulka kuuluvad paljude teiste seas ka Toomas Hendrik Ilves ja peaminister Taavi Rõivas. Kellakollektsiooni kuulub neli mudelit, mis on inspireeritud Ätte ja Hüti külast, Viljandist ning Floridas asuvast tammepuust, millest valmisid esimesed Woochi kellad. Iga Wooch on unikaalne ja valmistatud käsitööna suure pühendumusega.

Meeleolukal avaüritusel esitlesid kaunid modellid Lummus kollektsiooni Tiina Talumehe kleitides, Birgit Skolimowski loomingut Iris Janvieri kleitides, Sofia Halliku ehteid Liisi Eesmaa kleitides, Tanel Veenre loomingut Aldo Järvsoo ning Wooch käekelli Baltmani rõivastuses. Modellide ilu pani veelgi lummavalt särama meigikunstnik Kairit Tuhkanen, Make-up Store ning PR-juuksurisalong.

Goldtime juveeli- ja kellaäri asub Viru Keskuse esimesel korrusel.