Esitlusel jagas toote kohta oma muljeid ehtekunstnik Kriss Eglite, kes oli üks neist, kes testis uut toodet Vichy Mineral 89 enne selle üldsusele esitlemist.

“Kahe väikese lapse kõrvalt on raske aega leida näohooldusteks. Vichy Mineral 89 sobib mulle, kuna toodet saab kasutada koos juba olemasolevate kreemidega ja see imendub kiiresti. Lisaks annab näole kandes koheselt mõnusa värske jume,” rääkis ehtekunstnik Kriss Eglite.

Seerumi Mineral 89 minimalistlik mudel sisaldab ainult 11 koostisosa, tagades naha igapäevase intensiivse niisutamise ja kaitse. See uudne kontsentraat näitab Vichy sisu olemust: täielikult puhtad, võimalikult looduslikud ja efektiivsed naha hooldustooted.

“Paljud tarbijad muretsevad tootekoostiste turvalisuse pärast – lootes, et need ei sisalda “halbu”, vaid looduslikke koostisosi, ent on siiski efektiivsed ja tulemuslikud. Minéral 89 on selles aspektis üsna unikaalne. Koosnedes vaid 11 koostisosast, see on nahahoolduses uus generatsioon – turvaline, puhas ja tõhus. Kõik, mida vajate, on kanda 2 pumbatäit toodet nahale peale hommikust ja õhtust nahapuhastust ning läbipaistev, kerge tekstuuriga geel tagab 24-tunnise niisutuse, ilma, et peaks muretsema kahjulike koostisosade pärast,” märgib Signe Soldan, Vichy müügi-ja marketingi koordinaator Eestis.

"Esimesel kolmel päeval, kui kandsin 3 pumbatäit Vichy Mineral 89-t nahale, märkasin, et umbes tund pärast toote kasutamist polnud toode täielikult imendunud. Järgmisel kasutuskorral testisin väiksemat kogust – ühte pumbatäit ja mõistsin, et minu näole ja kaelale on üks pumbatäis toodet täiesti piisav võrreldes algse kasutatud kogusega. Vahel on vähem tõesti rohkem, nii, et kui hakkate kasutama seda toodet, siis soovitan katsetada, milline kogus on teie naha jaoks vajalik/sobilik- kas piisab ühest, kahest või kolmest pumbatäiet tootest," rääkis meeste looduskosmeetikabrändi Tuul asutaja Kädi Eelmaa.

Nagu kõik Vichy tooted, on ka Minéral 89 loodud kasutades Vichy termaalvett, mis on saadud Prantsusmaa Auvergne’i vulkaanide sügavusest. Termaalvesi, mis on rikas 15 mineraali poolest, aitab tugevdada naha kaitsebarjääri ning kaitsta nahka igapäevaste kahjulike välistegurite ning nähtavate vananemismärkide eest, mida põhjustavad saaste, stress ja väsimus. Mineral 89 sisaldab ainulaadselt 89%-list Vichy termaalvett – kõrgeim tase, mis on ühe toote puhul saavutatud. Tootes on Vichy termaalvesi kombineeritud niisutavate omaduste poolest tuntud looduslikku päritolu hüaluroonhappega, tagades 24-tunnise naha niisutatuse ja prinkuse. Toode ei sisalda lõhnaained, silikoone ega etanooli, mistõttu sobib Minéral 89 ka kõige tundlikumale nahale. Koostis on nii puhas, et seda võib kasutada silma- ja huuleümbruse piirkonnas ning sedavõrd universaalne, et seda võib kasutada näonaha ainukese niisutajana või koos teiste igapäevaste nahahooldustoodetega.

Minéral 89t võib kasutada kas iseseisva niisutajana või lisana tavapärasele nahahooldusrutiinile. Toode on saadaval apteekides alates 2018. aasta märtsist.