"MOSCHINO [tv] H&M" kollektsiooni Eesti esitlus leidis aset H&Mi Tallinna showroom’is, kuhu loodi spetsiaalselt õhtu tarbeks tükike #HMOSCHINO maailmast. DJ Helina Reinjärve valitud rütmide saatel asusid teiste seas hoogsalt lemmikuid otsima ja rõivaid proovima Iluhoolikute duo Anu Saagim ja Reet Härmat; tuntud moeblogijad Britta Talving, Kristjaana Mere ja Kätriin Kübar; stilistid Karolin Kuusik, Britt Samoson ja Merit Boeijkens; artistid Maian, Ariadne, Helen Adamson, ja Laura Prits; disainerid Katrin Aasmaa ja Gita Siimpoeg; peatoimetajad Kristi Pärn-Valdoja ja Mari-Liis Helvik. Peolt ei puudunud ka alati stiilsed Beatrice, Katrin Pihela, Anatoli Ein, Denis Kovalenko ning õed Helene ja Anne Vetik.

Kollektsioonile omast peolustilist meeleolu aitasid luua kokteilid ja MOSCHINO parfüümid.

Kollektsioon saabub müügile valitud H&Mi kauplustesse kogu maailmas, sealhulgas Tallinna Postimaja H&Mi ning e-poodi 8. novembril. Postimaja kaupluse uksed avatakse hommikul kell 8.00.

Veel enne kollektsiooni kauplustesse jõudmist saab #HMOSCHINO maailmast osa Instagram Stories'i, Snapchati ja iMessengeri kasutajate tarbeks lansseeritud H&M "MOSCHINO [tv] H&M" giphy-kleebiseid kasutades. Viimaste hulka hulka kuuluvad logod, kollektsiooni embleemid ja isegi Jeremy ise.