Külla kutsutud ilutoimetajatele ja blogijatele tutvustati Lushi orgaanilisi käsitsi tehtud tooteid, mis on sobilikud kasutamiseks kogu perele. Uudistada sai tahkeid šampoone, kehakoorijaid, erinevaid värskelt valmistatud säilitusaineteta juukse- ja näomaske, nahahoolduseks hädavajalikke kreeme, vanni- ja dušitooteid jne. Lõunase ilutunni lõpetuseks said kõik külalised oma kätega endale valmistada kelmikalt värvilise vannipommi.

Lush valmistab kosmeetikatooted nii palju kui võimalik vaid värsketest orgaanilistest viljadest, parimatest õlidest, turvalistest sünteetilistest ainetest, ei kasuta loomseid koostisosasid ning lähtub ausa kaubanduse põhimõtetest. Säilitusaineid toodetes kasutatakse minimaalselt ja pakendamisel kasutatakse nutikaid taaskasutuspõhimõttel tuginevaid ideid. Kosmeetikabränd usub küünlavalgel vannitamisse, mõnusasse massaaži ning hästi lõhnavatesse kodudesse.

Hubane pood Lush Fresh Handmade Cosmetics asub Foorumi Keskuses (Narva mnt 5, Tallinn) ning on avatud esmaspäevast laupäevani kell 10:00–20:00 ja pühapäeviti kell 10:00–19:00.