Värvimisprotsessi juhtinud Balmaini rahvusvaheline koolitaja Kasper Heemskerk ütleb, et bränd hakkas juuksevärve välja töötama juba 5 aastat tagasi: “Kuna oleme moebränd, on kreatiivsus väga olulisel kohal ning iga juuksur saab välja töötada just tema kliendi nahatooni ja isiksusega sobiva tooni.”

Juuksemodelliks olnud Kätriin läbis tõelise makeoveri - heleblondist pruunikaks. “Viimased aasta aega olen olnud blond ja ka blondiks minemine võttis aasta aega, sest olen loomulikult tume. Mulle väga meeldib see tulemus. Olen täiesti uus inimene. Juuksed on hästi palju tervemad ja pehmemad. Näen välja vanem, aga heas mõttes,” naerab ta.

Balmain Couleurs Couture värvide toonide spekter on inspireeritud ikoonilisest Balmaini DNAst. Värvid sisaldavad siidiproteiini, argaania eliksiiri, kookos- ja linaseemneõli ja veel mitmeid luksuslikke koostisosasid ja õlisid. Tootevalikus on 61 erinevat värvi, jagatuna viieteistkümnesse värviseeriasse, lisaks vesinikud. Värve omavahel segades jõuab juuksestilist ja värvikunstnik oma loomingulisust kasutades veelgi suurema värvispektrini.

Värvidel on kreemine koostis – nii on neid mugav segada ja peale kanda. Ühtlasi ei jäta juuksevärv nahale mingeid värvijälgi, kuna selles sisalduv kookoseõli annab nahale pehmuse ja kaitse. Värvid rekonstrueerivad ja taastavad juukseid värvimise ajal, kuna sisaldavad kõiki aminohappeid, millest koosnevad ka meie enda juuksed. Värvide kasutamisel on tulemus ette näha ega paku üllatusi just tänu värvides kasutatavatele puhastele väikesemolekulistele mikropigmentidele.

Balmain Couleurs Couture rahvusvaheliseks brändisaadikuks on näitlejanna Milla Jovovich.