Näitus nimega Moevaksal.
Sellist nime kannab see omanäoline üritus seepärast, et näituse toimumispaik - vana, armas rongijaam esindab paika, kust on pärit haruldaselt palju andekaid moekunstnikke lausa eri põlvkondadest.
Olgu nad siinkohal ka välja toodud: Melanie ja Mari Kaarma, Made Põlluaas, Leida Klaus, Lydia Habicht, Mari Kanasaar, Evi Aren, Selma Remme.
Edasi juba natuke noorem põlvkond - Anu Hint, Krista Kajandu, Monika ja Marta Kisand, Anu Stranberg, Nõmmel tegutsenud Eesti Tesktiili siidimaalijad.
Nendest edasi Tiina Talumees, Anu Samarüütel, Tiiu Roosma, Reet Aus, Kätlin Kaljuvee, Marilin Sikkal ja Britt Samoson.

Miks siis ikkagi on moeraudtee nii järjekindlalt Nõmme mändide alla keerlema jäänud?
Tegelikult ongi mood nagu rong, mida ajamootor üha kiirenevas tempos ühest vaksalist teise jooksutab. Tuleb ainult olla loomingule avatud ja ikka jälle julgelt uued ideed järgmisest jaamast rõõmuga kaasa haarata. Tundub, et Nõmme loojatel sellest julgusest siiani puudu ei ole tulnud. Jäägu see nii ka edaspidi ja olgu see kaunis näitus pühenduseks neile ning innustuseks juba uuele Nõmme moepõlvkonnale.

Lisaks on nõmmekad välja toonud üle 100 aasta vanu perekonnareliikviaid perekonnafotode näol, mille kaudu saab aimu sealse kunagise eliidi rõivamoest.

Moeetendus nimega Garden Madness.
Marilin Sikkal kirjutab oma kollektsiooni kohta järgmist:
“Naiselikkus, graatsia, elu tema lihtsuses ning rõõmus keset lilli, liblikaid ja naervaid lapsi. Samas armsad kodused traditsioonid, nädalavahetuse piknikud ning jalgrattasõidud rohelusse, ja muidugi maikuu oma lõhnade ning õite iluga, mis vallutab ning ei lase unustada, et nii on kunagi juba olnud ja jääb alati korduma.”

Esitluspaigaks oli väärikas Nõmme rongijaam, sest just nimelt Nõmme oma imelise atmosfääri ning aegumatute aiatraditsioonidega on sobiv paik kandmaks edasi seda erilist tunnet, mille loovad koos hiliskevadised õied ning perroonil lehvivad naiselikud lillemustrilised. Show eesmärk oli tuua välja ning rõhutada naiselikkuse kordumatut ilu ning selles peituvat jõudu ning tarkust, mis on ühtlasi ka perekondlike väärtuste ning koduste traditsioonide alalhoidja.

Pop-up restoran nimega "Peatus seitsmendal verstal".
Üks vahva team avas vaid selleks õhtuks restorani "Peatus seitsmedal verstal" - kõik hetkel looduses leiduv hooajaline saadus gurmeeks kokku mängitud, ammutades inspiratsiooni Nõmme prouade ajaloolistest retseptiraamatutest.