Jumestuse eest hoolitses GLOW MAKE-UP Studio õpilased ja soengud Aili Puss AP Lifestyle naiskonnalt. Sündmust aitas korraldada Stiilikanal.

Oksana Tanditi värske kevadsuvine kollektsioon on saanud inspiratsiooni metsikust kõrberoosist, mis looduses esineb nii kaunist lilleõit meenutava struktuurse kivimi kui hapra roosina. Nii põimib ka Oksana oma kollektsioonis talle omaselt naiseliku ja maskuliinse joone klassikaks.

Moelooja enda sõnul on tema värske kollektsioon ood naisele. “Nii nagu kõrberoos, on ka iga naine unikaalne ja mitmekihilise karakteriga isiksus – õrn ja emotsionaalne, aga samas tugev. Naine väärib rõivast, mis tema loomuliku ilu esile tõstaks, nii nagu ta vajab ka tähelepanu ning tunnet, et ta on hoitud ja armastatud, “ rääkis Oksana Tandit.

Kollektsioon “Desert Rose” koosneb kolmest osast, võimaldades igal kandjal leida esemeid nii igapäevaseks kontori- ja linnarõivaks kui ka pidulikeks sündmusteks ning õhtusteks vastuvõttudeks.

Embassy of Fashion disainerid on oma loomingu eest pälvinud Eesti kõrgeima moeauhinna Kuldnõel ning ka nende seekordne kollektsioon saab lummama ootusärevat publikut.

Ketlin Bachmanni kevadsuvist kollektsiooni seovad rohked aplikatsioonid ning eklektiline värvi- ja materjalivalik, mis loovad üheskoos muretu ja mängulise terviku. Oma peamisteks inspiratsiooniallikateks peab disainer lapsepõlve ja unenägusid ning eesmärgiks lubadust avada kandja sisemine rokkstaar.

Aldo Järvsoo esitles värviderohket siidist kleitide kollektsiooni, mida iseloomustab kergus, Eestimaa suvepäevale omane vabadus.

Riina Põldroos on kevadkollektsioonis inspireerunud värskusest ja ärkamisest. Publiku ette jõudsid õhulised Kreeka stiilis kleidid, siidsametist kimonod ja dressid ning käsitsi valminud pärlkangad, lisaks ka valik pruutkleite. Toonidest kohtab Põldroosi uues loomingus valget, halli ja beeži, aga ka pehmet lillat ning säravat fuksiat.