Tutvuda sai kollektsioonidega sellistelt moemärkidelt nagu Marks & Spencer, Halens, Cellbes, CHANGE Lingerie ja Cortefiel, jalanõusid presenteeris Tamaris ning sügistoonides kvaliteetkohvreid RIMOWA. Uudislikke ehtekollektsioone esitlesid skandinaavialikud Arts & Crafts ning SNÖ of Sweden, itaalialikku hõngu lisas showroomi ehtebränd Nomination Italy ja britilikuma vaibi austajaid üllatas Londonist pärit retrolik käekellabränd Henry London.

Külalised said uudistada innovaatilisi ilutooteid brändidelt Foreo, ghd, Purederm, beautyblender, invisibobble, TangleTeezer, ColorWOW, Vera Mona, Konjac Sponge ning The Original Make Up Ereaser, uuenenud looduslikku näohooldussarja ja värsket jumestuskollektsiooni esitles Oriflame. Rõõmuga testiti ka ehedat looduskosmeetikat kodumaistelt brändidelt Sõsar ning LUMI.

Põhjamaiselt minimalistlikke, kuid koduselt hubaseid sügistalviseid sisustusaksessuaaride kollektsioone tutvustasid modernne Casa Stockmann ning pisut klassikalisema touchiga Villa Stockmann.

Külalisi kostitasid Tervise Catering ning Marks & Spencer.