Külalisi oli avamisel erakordelt palju ja huvi restoranide vastu suur. Seltskonnas võis näha Maarja-Liis Ilusat, Hanna-Liina Võsa, Sandor Liivet, Beatrice’i, Allar Jõksi, Piret Järvist, Aivar Hansoni jt

Suurepäraseid tangorütme esitas noor klassikatäht Henri Zibo, muhedate ja kaasahaaravate lauludega rõõmustas külalisi Jaan Pehk. Meeleolukat muusikat läbi õhtu mängis DJ Tom Lilienthal.

Kõikidele külalistele pakuti veini- ja joogivalikut restoranide koostööpartneritelt:
Bestwine, Prike, Avallone, Manipenny,  Liviko ja Svensky.
Sparkling Groupi kuuluvates restoranides Ö ja Kaks Kokka ka äripartneritena kaasa löövate Pauksoni ja Meikase sõnul jätkab restoran Ö oma tuntud headuses fine dining lipu all ning eelistatult kvaliteetsest kodumaisest toormest valminud menüüle annab uuema vormi kokkade endi nägemus, mida on lihvinud kogemused tuntud restoranides nii meil kui mujal. Rõhk on toorainel, mis on parim just antud hetkel ning vastavalt sellele hakkab vahelduma ka menüü.

Uus restoran Kaks Kokka jagab restoraniga Ö nii meeskonda kui kööki, jäädes oma olemuselt naabriga võrreldes lihtsamat joont hoidvaks. Kahes Kokas valmivad toidud on suuresti meeste endi lemmiktoidud, millega nad heal meelel ka oma sõpru kostitavad. Menüü iseloomu ei lase peakokad määrata ei kindlal riigipiiril või ilmakaarel - kõige aluseks jääb siingi hea, värske ja valdavalt Eestimaine toidumaterjal.

Näidetena menüüst võib välja tuua Kahes Kokas Vinnutatud pardi salati, Praetud kiisafileed Pärnu lahest, Metsarohelise kreemsupi, Röstitud lambakintsu tüki. Restorani Ö menüüst Kammkarp & kadakas, Siig & vetikas, Veis & laugud, Mustsõstar.