Külalistele mängis taustaks DJ ning lisaks esines elektriviiulil Johanna Marie Kork, kes on ansamblite
Violina ja La Phoenix liige.

Suur avapidu Green Mint Party oli heategevusliku suunaga. Salongi juht Evelin Ainomäe tutvustas koos Anne & Stiili ilutoimetaja Reet Härmatiga heategevusprojekti, mis on suunatud Tallinna Laste Turvakeskuse toetamisele. Sõna sai ka Tallinna Laste Turvakeskuse esindaja ning organisatsiooni olulisust ning enda kogemust oli jagamast endine turvakeskuse kasvandik. Keskuse hoolealused olid avapeo jaoks teinud ka enda panuse – küpsetades ise küpsised peokülalistele.

Salong külalistel avapeol teha turvakeskuse heaks annetusi. Korjanduse eest on plaanis soetada Tallinna Laste Turvakeskuse aeda välimööbel, kus kasvandikud suvel istuda saaks. Salong jääb ka edaspidi Tallinna Laste Turvakeskuse toetajaks, pakkudes turvakeskuse parimat progressi näitavatele kasvandikele nahahoolduse ja meigialaseid koolitusi Babor Beauty Spa Tallinnas.

Peo temaatika, milleks oli mündiroheline, oli inspireeritud tärkavast kevadisest loodusest, puhtast ja looduslikke toimeaineid kasutavast Babor kosmeetikast, rohelisest energiast, looduse säästlikkusest ja tervislikust elustiilist.

Vaata galeriist, kes pidu nautisid!