Kehapood on teadaolevalt ainuke pood Eestis, kus on võimalik tipptehnoloogia abil analüüsida pea, näonaha ja tselluliidi seisundit ning määrata vastavalt probleemile kodune ravihooldus. Spetsialistide nõustamisel leitakse lahendus nii juuste- kui ka nahaprobleemidele. Kehapoe tootevalik on abiks vananemisprotsessi aeglustamisel, akne leevendamisel ja tselluliidi ravil.

Keha&Salenemiskeskusest välja kasvanud kauplusest leiab ka iluprofessionaalide ja klientide poolt testitud ning heaks kiidetud tooted. Teiste seas näiteks esteetilise meditsiini lipulaeva Skinclinik tooted ning auhinnatud Bottega di Lungavita Superdren toidulisandid tselluliidi ja kehakaalu vähendamiseks. Juuksehooldusbrändide valikut troonib kollageeni ja kaaviariga rikastatud luksuslik ravihooldussari Innovatis Luxury Care.

Avasündmusel tutvustas Vita-Age Krinofort Hair juusteravitooteid brändi reklaamnägu Kati Toots ja jumestuskunstnik Kaia Triisa rääkis uhiuuest meigibrändist WUNDER. Wunder üllatab nii kauapüsivate kulmugeelide kui ka poore kustutava HD Selfie Powderiga.