Kui eelmisel aastal presenteeris Marc & André oma shows komplekte, mis sobivad eakamale daamile, siis sellel aastal oli esile toodud valik ka pluss-suurus naisele.

Marc & André sõnum on see, et ilu ei ole määratletud numbriga, olgu see vanuse või suuruse number. Ilu toob esile kaunis, enesekindel ning ennast hästi tundev naine!

Uus kollektsioon on müügil Marc&Andre esindusbutiigis Foorumi keskuses.

Marc&Andre 2014 rannarõivaste kollektsiooni värvipaletti iseloomustab erksus ja pastelsus.

Selle aasta rannamoe olulisemateks värvideks võiks pidada erinevaid variatsioone rohelisest  ja oranžist/korallpunasest. Esile võib tõsta ka  õrnroosat ehk sugar rush ning sügav pruun ja punane toon.

2014. aasta suve  trendikaimad rannarõivad on inspireeritud veealusest maailmast, kõigest sellest salapärasest, mida merepõhjas leida võib.
Selle kõrval on moes ka geomeetria ning erinevate suurustega täppide kasutamine.

2014.aasta rannarõivamoes teevad ilma ka lillemotiivid, peamiselt roosid.  Lisaks  akvarelltehnikat meenutavad lilleprindid, see trend jätub veel ka 2015 aastasse. Visuaalselt võibolla klassikaline ja naiselik print aga tegelikult lisaks ka  väga moodne.

Mudelite puhul on seekord eriline see, et moodi tulevad tagasi kõrged püksid ning trikood.

Marc & André esinduspoes on suurim rannarõivaste valik Eestis, kust iga klient leiab oma maitsele ja figuurile sobiva komplekti.