1. Kasutad seda kuivalt

Mõistame - sa ei lugenud juhiseid ning pole sattunud ka vaatama ühtki ilublogi ega õpetusvideot. Jah! Just niiske käsn tagab sulle jutivaba jumestusviimistluse ning õige paksusega kreemikihi, mis on veidi kumav ja ideaalselt nahaga ühtlustuv!

2. Kasutad seda liiga kaua

Iga kolme kuu tagant tuleks oma beautyblender välja vahetada, isegi siis, kui seda igal õhtul hoolikalt puhastad, nagu vaja! (Sa ju yeed seda ikka?!) Ja pea meeles, et käituksid sellega puhastades hellalt, vältimaks svammi rebenemist ja tükkide pudenemist.

3. Viskad selle meigikotti

Sa ju ei taha, et su kosmeetikakotti bakteripesa tekiks? Siis peaksid laskma beautyblenderil alati pärast kasutust ja pesu korralikult kuivada, enne kui selle kotti paned. Nii saad sa vaid veenduda, et ühel päeval ei määri sa koos kauni kreemiga näole selle peal elavaid ja vohavaid baktereid, mis nahaärritusi ja punne ka esile kutsuda võivad.

4. Oled sellega liiga karm

Hajutamiskäsnad on õrnad ning rebenevad kergelt, kui neid ei kohelda õigesti. Veendu, et kasutad seda pehmete tupsutavate liigutustega, pigistades-surudes veidi, kui enam toodet mõnda piirkonda vajad katmiseks. Ole ettevaatlik, et su küüned ei rebestaks õrna pinda ning hoia see eemal pintsettidest ja maniküürikääridest ning kõigest teravast, mis võiks su parimat meigikaaslast kahjustada.

5. Hõõrud, mitte ei tupsuta

See on suurim viga, mida väga paljud teevad, käitudes beautyblenderiga kui tavalise meigisvammiga: tegelikkuses on oluline just sellega tupsutamine, mitte lihtsalt toote laialivedamine! Ilmselt tabab sindki tupsutamist proovides ohhooo!-hetk, mil mõistad veelgi selgemalt, miks miljonid naised on oma näpud, tavasvammid ning pintslid selle väikse pehme asja vastu vahetanud!

Selle peale mõtled ehk, et soovid uut hoopis, millega oma suhet otsast ja õigesti alustada? Meil on sulle sõna otseses mõttes üks särav uus kaaslane soovitada:
Hind: u 23 €
beautyblender Bling.Ring + beautyblender Original meigisvamm