1. Maga selili

Vahetult pärast paigaldust on oluline, et liim lõplikult kuivaks, nii et paaril ööl püüa püsida selili, et vältida veidraid jõnkse, mis võivad kõhuli-külili magades ja liimi kuivades ripsmetesse tekkida.

2. Hoolitse nende eest

Meiki eemaldades ära aseta eemaldiga vatipatju silmadele, vaid pühi hellalt meigieemaldussalfrätiga silme pealt. Vatikiud võivad ripsmeisse takerduda ning eemaldusvahend püsivusele halvasti mõjuda.

3. Karv läikima!

Kuigi püüad ilmselt oma ripsmeid mitte liigselt märjaks teha, kartes, et vesi liimi sulatab, võiksid vahel neid õliga siiski hellitada. Tilgake beebiõli teeb imesid ja hoiab jäigaks muutuvad karvakesed pehmena.

4. Kammi neid

Risti-rästi karvad pole väga kaunid, seepärast harja neid regulaarselt. Sulge silm ning õrnalt rulli ümar ripsmeharjake (sobib ka vana puhtakspestud ripmsetušihari) üle karvade, et nad joonde seada.

5. Hoia näpud eemale

Loomulik ripsmete väljakukkumine võib ka pikendusi teise asendisse liigutama hakata. Väldi aga seetõttu veidralt hoidvate pikendusekarvakeste sikutamist ja näppimist, sest nii võid kaotada ka oma pärisripsmeid veel enam kui loomulik. Lase neil ise ära kukkuda ning püüa neid taltsutada harjaga paika seni.

Allikas: Allure