Stiil.ee toob sinuni nimekirja viie kingiga, millega sinu headest kavatsustest hoolimata võib kergelt puusse panna, kui just inimene ise soovi konkreetseteks avaldanud pole.

Jumestuskreem

Tundub ahvatlev kaunis ja praktiline pudel kinkipakki panna, ent õige tooni leidmine võib sellest teha tolmukoguja sahtlipõhjas või prügikastitäite. Kui sa just ei ole sõbranna/ema olemasolevaid tooteid põhjalikult uurinud ja märkmeid teinud, hoidu sellest parem, sest sa ju ei soovi teha tegelikult kinki, mis kasutuks osutub.

Selle asemel: leia küünelakikomplekt, ripsmetušš või hoopis huulepulk, mis suurema tõenäosusega pihta läheb ja kasutust leiab!

Näokreem

Sulle võib tunduda kellegi kurtmise peale, et ta vajab just niisutavat kreemi või hoopis aknevastast, ent teadmata inimese naha tegelikke vajadusi ja tema ilurutiini, ära siiski kreemivalikuid tema eest tee.

Selle asemel: vali mõni kaunis pakendis vannitoode või ühekordseid näomaske, mis suurema tõenäosusega kingisaajale sobivad.

Šampoonikomplekt

Supermarketitesse sigineb jõulude eel sadu ja sadu kauneid kinkekomplekte, ent just šampoonidega varustatuid peaksid vältima, kui pole kindel saaja juuksetüübis ja harjumustes.

Selle asemel: kingi pesemiskomplekt, juukseaksessuaare, juuksehari või uhke soengumeisterdamise abivahend.

Parfüüm

Parfüüm on väga personaalne kink, mille tõesti vaid lähimale sõbrannale ja sugulastele eelistusi teades kinkida saad.

LOE KA: Purustame levinud parfüümimüüdid + soovitame, kuidas valida lõhna kingiks

Lõhnavad tooted

Sind võib tundideks vanni naelutada kookoskoorija, kaneelilõhnaline mask ja maasikapõldu meenutav dušiõli, ent sama ei pruugi hinnata teised. Hoidu tugevalõhnalistest ilutoodetest, kui inimese eelistusi ja mittemeeldimisi täpselt ei tea.
Eriti hoidu väga magusatest, vängelt troopilistest ning tugevalt vürtsikatest lõhnadest.

Selle asemel: vali hoopis lauvärvipalett, meigipintslite komplekt, ehe või ilusalongi kinkekaart.