Mõtle, sa ei pane ju kunagi pildile ümber poolikut või katkist raami? Kui alumised ripsmed tähelepanuta jätad, teed seda aga oma silmadega.

1. Kasuta veekindlat tušši

Jah! Kui sa seda ka muidu ei eelista, on alumiste ripsmete peal tuši korralikuks püsimiseks ideaalseim lahendus veekindel tušš, mis esimeste tuulepisarate peale voolama ei hakka ning sinust hetkega Alice Cooperit ei tee.

2. Väiksemad ripsmed, väiksem hari

Kui sinu igapäevase ripsmetuši hari on jäme ja tihe, on sellega raske pisikesi alumiste ripsmete karvakesi sellega täpselt tabada, mäkerdamata sealjuures liigselt. Pese puhtaks mõni oma vana tušituubi peenem kummihari, mille siis alumiste ripsmete tarbeks lemmiktušituubi kastad - nii tabad ka pisimad väiksed karvad millimeetritäpsusega.

Muide, on ka mitmeid firmasid, kelle valikus on eriti armsa pisikese harjaga eraldi alumiste ripsmete tušš.

Kui sul on väga värske tušituub, võib olla selle sisu liigagi ideaalne alumistele ripsmetele kandmiseks. Mõne vanema veidi kuivema tušiharjaga neid paitades ei ole aga tulemus liiga intensiivne, vaid pehmem, eraldades siiski ripsmekarvad ja pigem toonides neid.

3. On vahe, kuidas seda peale kannad!

Jah, sa võid harjaga õrnalt neid paitada, ent palju kütkestavama pilgu saad, kui diagonaalis ripsmeid siksakitades harjad ja välimisi veidi enam tušiga paitad, et neid pikemaks võluda.

Ettevaatlikult muidugi võid seda ka nii teha ka:

4. Pehme pruun

Beyoncé meikar Sir John on tunnistanud, et palju pehmema igapäevase look'i aitab saavutada pruuni tuši kasutamine alumistel ripsmetel. Kui ka pruun tundub liig, kammi alumised ripsmed läbi vaid kulmugeeliharjaga, mis neid grammi võrra esile toob, ent samas ülemeigitud muljet ei loo.

5. Kammi!

Et alumised ripsmed oleks kaunisti eraldatud, mitte klombikestega käkid, kammi need esmalt läbi ripsmeharja (pestud vana tušiharja) abil puudriga!