Oled olnud modell ajast, mil olid 15. Kuidas on tööstus selle ajaga muutunud?

Kui olin 15, siis tegime soengu ja meigi showks endale ise ja pidime ka ise oma kinga- ja aksessuaarikotte tassima. Nüüd on kõik su eest ära tehtud. Sul on proovid ja kõik on palju uhkem.

Kuidas suhtud vananemisse?

Sa pead lihtsalt tegema edasi seda, mis sulle meeldib teha ja kui sulle ei meeldi seda teha, muuda midagi - tee midagi teisiti. Sest kui sa muutud kurvaks ja õnnetuks, näed vanem välja ja sul pole energiat. Mul on olnud keeruline elu ja see on okei, aga sa pead olema positiivne selle suhtes, mitte kibestunud ja vihane. Leia kõiges head!

Millist nõu sa annaksid 15-aastasele endale?

Kui sa ei ole olukorraga rahul, lahku sellest. Sa ei saa muuta inimesi, sa saad muuta olukordi. Sa võid proovida, aga ära jää pikalt proovima. Ma jäin kunagi liiga kauaks proovima ja see võib anda tagasilöögi.

Sul on imeline nahk. Mis on su saladus?

Kasutan silmakreemi ja SPF 15 niisutavat kreemi päeval vähemalt, alati huulepalsamit ja kannan mütsi ka. Ma panen päikesekaitset isegi kätele, kui olen päikese käes. Ma kannan päikese käes ka pikki käiseid.

Mille osas sa oled enne moenädala showd elevil?

Mul on väga põnev 69-aastasena astuda New Yorgi moenädala lavale ja need riided on imelised. Miks mitte? Näitame minu vanuses naistele, et ka selles vanuses on võimalik imeline välja näha ja teha moelavadel tööd. See on fun!