Ole aus!

Kui juuksur küsib sinu juukseajaloo kohta, ole aus. Isegi kui oled kahe juuksurikülastuse vahel kodus juukseid värskendanud, tunnista seda, sest juuksur peab teadma, mida oled nendega teinud, et teha need selliseks nagu soovid.

Ära vehkle

Püüa oma pea juuksuritoolis istudes paigal hoida. On tore, et soovid pilkkontakti pidevalt otsida ning juuksuriga suhelda, ent hoia pea pigem paigal. Eriti, kui tal on käes kuumad või teravad vahendid!

Ära kunagi...

Värvi blondeeritud juukseid kodus. Kui otsustad päeva pealt blondist pruunikamaks või veel hullem, ronkmustaks minna, ära nii kärsitu ikkagi ole ja broneeri aeg salongis. Kuna blondeeritud juuksed käituvad erinevate värvidega erinevalt, usalda selles professionaale, et säästa end peatäiest nutust, mis sõbranna vannaitoas värvitud pea esile võib kutsuda.

Ära kiirusta tagant

Tore, kui sa usud, et su juuksur on võlur, ent on asju, mida temagi kiirendada ei saa. On kindlad ajad, mis mingiteks asjadeks kuluvad salongis ning juuksurit kahe koosoleku vahel tagant kiirustades pead ilmselt lõpuks lahkuma pettumusega. Väärtusta tema teadmisi, aega ja oskusi ja broneeri aeg parem päevaks, kui sul ei ole kuskile kiire, et kõik ained saaks toimida nagu vaja ning juuksur rahus oma tööd teha. Kui ootamatult tuleb midagi vahele, broneeri parem uus aeg.

Kui ei meeldi, ütle!

Kui sulle ei meeldi, mida sa peeglist näed, ära hakka peas samal ajal Facebooki-laimu välja mõtlema, vaid ava suu ja ütle! Tundub sulle toon vale või esimesed lõigatud salgud juba vale pikkusega, ära pelga seda öelda!

Austa ruumi

Kiire kõne salongitoolis on vahel vältimatu, kuid pikem Skype'i-vestlus sõbrannaga kindlasti mitte. Ära pane kunagi telefoni ka valjuhääldi peale, sest on inimesi, kes on tulnud salongi lõõgastuma ning ei soovi kuulata sinu ja kolleegi arutelu ülemuse armukese teemadel.

Ära hiline

Juuksuri graafik on tõeline pusle, mille kõik tükid peavad klappima! Ära ole see, kes lisaks juuksuri päevale veel paljude teiste inimeste ajakava tuksi keerab. Ära saabu liiga vara närviliselt eesruumi ootama, ent ära hiline ka. Kui miski ootamatu toob kaasa su hilinemise, austa oma juuksurit, helista ning teavita, kui kaua hilined ning küsi viisakalt, kas peaksite hoopis uue aja kokku leppima.

Allikas: The Insider