Paltrow on avastanud tuhandeid aastaid vana ravimeetodi apiteraapia. See on küll 100% looduslik, aga ka valus. Meetod seisneb selles, et terapeut võtab ettevaatlikult mesilase, asetab selle õigele akupunktuuri punktile ning mesilase nõel tungib läbi naha. Nõelamisel jõuab kehasse 0,1–0,7 mg mürki, astel jääb naha alla ning mesilind ise hukkub.

Ent peale mürgi toodavad mesilased palju muudki meie tervisele ja ilule kasulikku. Näiteks mesilasema toitepiim toetab vaimset ja füüsilist võimekust. Selles on 22 aminohapet, palju olulisi mikrotoitaineid (sh kaltsium, magneesium, tsink, A-, C-, D-, E-vitamiin ja B-rühma vitamiinid), rikkalikult nukleiinhappeid, asendamatuid rasvhappeid ja ensüüme.

Aga saab ka mesilasteta mee tervendavat toimet nautida. Kui soovid, määri näole tavalist mett või sega seda veidikese maitsestamata jogurtiga, kui aga tahad poes oma nahalegi talveks sobiva mesise kingituse teha, kaalu neid tooteid, kus leidub mett:

  • Puhta Looduse toitev ja taastav öökreem Mesi (2.99)
  • Natura Siberica meega astelpajukoorija kehale Oblepikha and Honey Body Scrub (6.05)
  • L’Occitane’i väliskeskkonnamõjude ja ultraviolettkiirguse eest kaitsev näokreem Immortelle Créme Divine Broad Spectrum SPF 20 Sunscreen (88.99)
  • Tahe taruvaigu ja meega pesueelne juuksemask Organic Care Extreme Pre-Wash Mask (12.99)
  • Joiki meega huulevõie Magusad Huuled (5.80)

 

Pikemalt loe Anne & Stiili novembrinumbrist!