Tekst: Reet Härmat/Fotod: tootjad

Kaua loodud kaunikene

Enne Chaneli moemaja oli ta Coco ehk Gabrielle – oma ajast ees, kirglik ja mässumeelne naine. See karakter on olnud inspiratsiooniks ka uue Chaneli parfüümi loomisel. Lõhnalooja Olivier Polge on naiselikkusest ja energiast pakatava parfüümi lõhnabuketis ühendanud neli valget õit: eksootilise jasmiini, vitaalse ilang-ilangi, romantilise Grasse’i tuberoosi ja särtsakad apelsiniõied.


Parfüümvesi Chanel Gabrielle 50 ml EdP (92.50)

Cushion-meigitooted

Innovaatiliste toodete peamine eelis on eriline padi, mis võimaldab võtta täpselt paraja koguse ilutoodet – ei mingit raiskamist!
Jumestuspadjaga jumestuskreemid:


Physicians Formula All-in-1 ABC Cushion (19.90)

Habemekosmeetika

Kui varem pidid mehed leppima üksikute ilu- ja nahahooldustoodetega või neid kaasade kosmeetikariiulist laenama, siis nüüd on turul aina enam spetsiaalselt meestele välja töötatud sarju. Eriti hella hoolitsuse osaks on saanud habemikud: müügile on jõudnud habemešampoonid, -palsamid, -õlid, -modelleerimisvahad, -pumatid ja -kreemid, mis on sündinud koostöös habemeajajate ning juuksuritega.


Habemehoolduspalsam Beard Monkey Beard Conditioner Licorice (13.99)

Revloni tagasitulek

Milline iluhuviline ei mäletaks aastatetaguseid Revloni reklaamplakateid, millel Cindy Crawford laialt naeratas! Kuigi vahepeal kultusbrändi Eestis ei müüdud, on see jälle tagasi. Armastusest, kirest ja glamuurist inspireeritud Revlon on olnud meigikunsti teerajaja juba aastast 1932. Brändi eeskõnelejateks on läbi aegade olnud suur hulk imetlusväärseid naisi, nagu Audrey Hepburn, Claudia Schiffer, Halle Berry, Olivia Wilde ja muidugi Cindy!

Esimene orgaaniline juuksevärv

Lõpuks ometi on ilulettidele jõudnud sertifitseeritud orgaaniline juuksevärv, mis katab hallid karvad tõhusalt, tehes seda ilma mingi sünteetikata.


Juuksevärv Radico Colour Me Organic Hair Colour (10.95)

Personaalne juuksehooldus

Teaduslike uuringute põhjal teame, et kõik juuksekarvad on erinevad. Seetõttu võivad isegi väga lähedaste inimeste (näiteks õdede) juustel olla erinevad soovid.

System Professional on loonud kaardistamismeetodi EnergyCode, mis analüüsib juukseid ja peanahka, võimaldades ekspertidel määrata iga kliendi kiharate ainulaadne profiil ja just talle sobiv juuksehooldussüsteem.


SPA-hooldus System Professional, Intersaloni ilusalong (45.-)

Värvilised juuksed üheks päevaks

Kas mäletad veel vikerkaarevärvides lakaga ponisid ja ükssarvi? Just sellistes toonides kiharates saab nüüd suurema vaevata ringi lehvida. Kata terve pea või ainult juuksejuured ja -otsad.


Pihusti L’Oréal Paris Colorista Spray (7.40)

Moekad matid ja metallikhuulevärvid

Lõpuks ometi saame nautida huulevärve, mis on suudlus- ja söömiskindlad ega kulu ebaühtlaselt maha. Nende tekstuur on nii kerge, et võid lausa unustada, et su huuled värvitud on. Kas moodne matt või nostalgiline metallik? Valik on sinu!


Huulevärv NYX Professional Makeup Liquid Suede Metallic Matte (8.90)

Meigikinnitajad ja -värskendajad

Meigikinnitussprei hoiab jumestuse pikalt värskena. Tänu sellele ei vaju meik laiali ega kogune kurdudesse ja joonekestesse. Jumestus püsib peal kuni 16 tundi ega hakka läikima. Vastavalt oma nahatüübile saad valida rasusele, sega- või kuivale nahale sobiva toote. Niisutavad ja värskendavad näospreid sobivad aga ideaalselt reisile kaasavõtmiseks või meigi korrastamiseks.


Niisutav näosprei Lumene Valo Glow Refresh Hydrating Vitamin C Mist (23.99)

Savi- ja söemaskid

Kuigi nn kollimaskid on küllalt hirmutava värvi ja tekstuuriga, toimivad nende koostisained savi ja süsi nagu magnetid, puhastades poore ja eemaldades sügavalt mustust, rasu ja saasteained. PS! Kuivale ja küpsele nahale karmikoeline savimask ei sobi. Ettevaatlik tasub olla ka neil, kel on tundlik nahk.


Sügavpuhastav mask L’Oréal Paris Pure Clay Mask (10.65)

Aasia kosmeetika võidukäik

Lõuna-Korea kosmeetika populaarsus hakkas kasvama pea viis aastat tagasi, kui iluturgudele jõudsid esimesed naturaalse koostisega BB-kreemid. Aasia kaunitarid hindavad tooteid, kus dekoratiivkosmeetika on ühendatud hoolduskosmeetikaga. See tähendab, et puuder ei ole lihtsalt matistav, vaid sisaldab ka nahka rahustavaid, niisutavaid ja tasakaalustavaid komponente.

Paljud Aasias valminud tooted põhinevad ravivatel koostisosadel: ekstraktidel, essentsidel ja õlidel. Sajandivanused retseptid koos teadustehnoloogia arengutega loovad tõeliselt unikaalse ning looduslähedase tulemuse. Meie kaubandusvõrgus on saadaval näiteks sellised Aasia brändid nagu Erborian, It’S Skin, Mitomo, Shiseido, Sensai, Shangpree, Mizon, Uka, Sasawashi, Tosowoong, Bali Spa ja Kocostar.