Valmista nahk ette

Esimene samm puhanud naha saavutamiseks on selle koorimine, mis aitab puhastada ummistunud poore ning väsinud nahalt surnud naharakud eemaldada. Tundlikuma naha korral võib tavapäraste kehakoorijate asemel proovida koorivat dušigeeli, sest selles sisalduvad õrna osakesed aitavad surnud naharakud õrnalt maha pesta, jättes naha seda ärritamata siidiselt pehmeks. Pealegi säästab taoline kaks-ühes toode niigi nappivat aega.

Võlu kuldse kumaga

Kaunis kuldne jume on pidudehooajal võimalik saavutada ka ilma päikeseta. Kõige lihtsam ja ajasäästlikum on kasutada järkjärgulist pruunistavat kehakreemi. “Selline kreem sobib ideaalselt ka neile, kes varasemalt pole isepruunistavaid kasutanud, kuna kreemi kantakse kehale nagu tavalist niisutajat. Jõuludeks veelgi pidulikuma ja säravkuldse lõpptulemuse saavutamiseks võivad julgemad kasutada sädelusega isepruunistavat kreemi,” teab ta soovitada maagilise ja pea aimamatu sära saavutamise nippi.

Pese juukseid päev enne

Lisaks kauni jume saavutamisele, vajavad hoolitsust ka juuksed. Kuna juuksurikülastus enne igat üritust on äärmiselt kulukas, siis on võimalik kiharad ka koduste vahenditega särama lüüa. Lisaks igapäevasele juukseõlile võiks enne saabuvat üritust turgutada juukseid ka maski või seerumiga. “Neil, kes on oskuslikud soengutegijad, soovitan ma juuksed päev varem pesta. Nii säästad aega, juustes on vähem staatilist elektrit ning neid on hulga lihtsam soengusse sättida,” jagab Põldvere kavalat nippi mitte pesta pead vahetult enne pidu ja soengutegu.

Ära unusta käsi ja huuli

Käte ja huulte eest hoolitsemine ei pruugi küll olla osa su igapäevasest ilurutiinist, kuid eriti talvel vajavad just need kohad igapäevast hoolt, sest saavad enim külma ja tuult tunda. Seega, kui oled taas mõnele üritusele ruttamas, pista kotti ka üks käte- ja huulekreem. Hea nipp on käsi külma kätekreemiga masseerida – see ei muuda käsi mitte lihtsalt pehmeks, vaid parandab ka vereringet.