Kuu kaotab tasapisi oma ümarust ja teisipäeval, mil on kuukettast näha vaid pool, algab Kuu viimane veerand. See aeg sobib oma ettevõtmistele viimase lihvi andmiseks, lõpetamiseks, kärpimiseks ja loobumiseks. Võid tunda soovi mediteerida ja üksi olla.

Mõtiskle asjade kulgemise üle, analüüsi ja vaagi hangitud teavet. Mõned inimesed tunnevad end sel ajal väga energilisena, kuna on loobunud vanadest asjadest või mallidest. Lase õhul selgineda ja lõpeta pooleliolevaid tegevusi. Organism hakkab end kahaneva Kuu aegu puhastama, uhtudes minema jääkained ja mürgid, sestap tasub juua puhastavaid teesid ning teha nahale puhastavaid ja koorivaid maske või protseduure.

REEDEL kell 5.05 liigub Kuu Kaljukitse tähemärki. Sel ajal on haavatavad põlved, nahk ja luustik. Hoolitse erilise tähelepanuga oma naha eest, puhasta ja niisuta seda ning hoidu ärritavatest vahenditest.

PÜHAPÄEVAL kell 17.48 liigub Kuu Veevalaja tähemärki. Sel ajal tuleb hoolitseda pahkluude eest. Jalutuskäigud teevad head, aga pikad jalgsimatkad mitte.

KOLMAPÄEVAL kell 6.10 liigub Kuu Kalade tähe­märki. See on sobiv aeg jala­massaažiks ja pediküüriks, ka küüneseeneravi võib sel ajal häid tulemusi anda.

Avesta praktilised soovitused igaks päevaks leiad värskest Naistelehest või digi.Naisteleht.ee