Kuu kahaneb vaikselt, nagu koos sellega ka inimese füüsiline energia. Sa ei taha suhelda inimestega, kes on kriitilise meelega või teevad haiget, sest kaitsepositsiooni hoidmine kulutab ­energia­varusid. Kõige mõistlikum on seda aega kasutada nt enese vaimseks harimiseks, tervise turgutamiseks ja lõõgastumiseks. Ära näpista aega oma uneajast. Ära luba end langeda negatiivsete mõtete küüsi. Keskendu oma tugevatele külgedele ja meenuta kõike, mida elus oled saavutanud. Ilu seisukohalt mõjuvad tõhusalt tselluliidivastased vahendid ja nahka sügavpuhastavad protseduurid.

REEDEL kell 21.01 liigub Kuu Kaljukitse tähemärki. See on sobiv aeg oma naha eest hoolitsemiseks. Ei tohi liigselt koormata oma luustikku, eriti põlvi.

ESMASPÄEVAL kell 9.49 liigub Kuu Veevalaja tähemärki. See on soodne aeg veeprotseduurideks, värskes õhus jalutuskäikude ettevõtmiseks ning pahkluuprobleemidega tegelemiseks.

KOLMAPÄEVAL kell 21.39 liigub Kuu Kalade tähemärki, endiselt on fookuses jalad, eriti jalatallad. Masseeri neid vastavate rullikute, sise­taldade või spetsiaalsel matil kõndimisega.

Pikemat loe Avesta praktilisi juhiseid igaks päevaks värskest Naistelehest või digi.naisteleht.ee