Kuusirp on kulunud väga õhukeseks, kuni lõpuks kaob sootuks ning see annab suurepärase võimaluse nautida kevadöist tähistaevast. See on hea aeg loobuda negatiivsetest mõttemallidest, laostavast eluviisist ja puhastada füüsiline keha sinna kogunenud šlakkidest ning mürkidest.

Esmaspäeval kell 4.57 toimub kuuloomine ja see on uute ideede, mõtete ja algatuste sünd. Hea, kui tunned end pisut põnevil ja ootusärevana, kuigi sinu energiatase võib olla üsna madal. Oled entusiastlik „uue mina“ loomise suhtes. Ent kui uus elukorraldus tekitab sinus millestki ilmajäetustunde, siis võib see Kuu kasvades süveneda.

LAUPÄEVAL kell 6.25 siseneb Kuu Jäära tähemärki ning haavatavad on pea ülemine osa, silmad ja nina. Neil päevil on kõrgenenud migreeni-, ninaverejooksu, põskkoopa- ja silmaprobleemide oht nii, et kohtle neid piirkondi erilise hoolega. Teretulnud on puhastavad protseduurid ja profülaktika.

ESMASPÄEVAL kell 11.50 liigub Kuu Sõnni ning see on soodne aeg hoolitsemaks kaela ja lõua eest. Ei ole sobiv aeg hambaarsti külastamiseks ega kaelalt sünnimärkide eemaldamiseks.

KOLMAPÄEVAL kell 15.02 liigub Kuu Kaksikutesse, kelle mõju all on õlad, käed ja kopsud. See on sobiv aeg käte eest hoolitsemiseks ja maniküüriks.

Pikemat loe Avesta praktilisi juhiseid igaks päevaks värskest Naistelehest või digi.naisteleht.ee