Kasvav kuu soodustab asjade kasvu. Seda võib pidada plussiks enamiku loominguliste ettevõtmiste juures, ent sel ajal on võimalik ka liigselt innustuda ja tegelikust eesmärgist kõrvale kalduda.

Kasvava Kuu ajal omandab keha aineid kõige paremini. See on soodne aeg kevadise vitamiinikuuri ja toitvate maskide-mähiste tegemiseks. Nendega üle pingutada ei tasu, vastasel juhul võivad tekkida lööbed vms. Dieedipidamisega võib olla pisut raskusi, sest keha on kogumise faasis – kilod ei pruugi kergelt kaduda. Ära lase end sellest heidutada. Kui oled veidi vormist väljas, on see parim aeg enese «üles löömiseks».

REEDEL kell 17.26 liigub Kuu Vähi tähemärki, tavalisest tundlikum on sel ajal magu. Ebasoovitatavad on selle piirkonna operatsioonid ja energeetiline mõjutamine. See on soodne aeg külastada hambaarsti ja ravida aine­vahetushäireid.

PÜHAPÄEVAL kell 20.08
liigub Kuu Lõvi tähemärki. Jälgi, et sa ei koormaks oma südant. Kasuks tulevad rahulikud jalutuskäigud.

TEISIPÄEVAL kell 23.40 liigub Kuu Neitsi tähemärki. Nüüd on õige aeg hoolitseda oma soolestiku ja seedetrakti eest. Stimuleerivad ja profülaktilised maarohuteed on igati omal kohal.