Kuusirp muutub üha kitsamaks, kuni kuhtub lõplikult. Teisipäeval luuakse uus kuu ja juba mõne päeva pärast ilmub sirp teistpidi kaardununa taevasse tagasi. Hoidu liigsest negatiivsusest. See on sobiv aeg kärbete tegemiseks ja tulututest asjadest vabanemiseks, mitte enese ja teiste kritiseerimiseks. Ka tervise ja ilu vallas on see soodne aeg puhastamiseks, kaotamiseks, kuivatamiseks, kahandamiseks. Esmaspäevast kolmapäevani, ajal, mil kuud taevas näha pole, on soodne teha keha ja organismi süvapuhastust nii sees- kui ka välispidiselt.

REEDEL kell 15.40 liigub Kuu Jäära tähemärki. Kuigi väljas on juba mõnusalt soojakraade, on kevadtuuled salalikud. Neil päevil tuleks vältida pea külmetamist. Samuti pole hea pikalt arvutiga töötada, sest see teeb liiga silmadele. Leia aega kasvõi mõneminutisteks lõdvestuspausideks.

PÜHAPÄEVAL kell 21.15 liigub Kuu Sõnni tähemärki. Pööra tähelepanu oma kaela nahale, puhasta ja niisuta hoolikalt, et seda nõtke ja võluvana hoida.

TEISIPÄEVAL kell 23.43 liigub Kuu Kaksikute tähemärki, mis valitseb õlgu, käsi ja kopse. Soovitatav on teha maniküüri, õlamassaaži, kasuks tulevad aroomiteraapia, vabas õhus hingamis­harjutused ja jalutuskäigud.

Pikemalt loe Avesta praktilise maagia soovitusi igaks päevaks värskest Naistelehest või digi.naisteleht.ee.