Kuuketas hakkab vähehaaval paisuma ning teisipäeva hommikul võime taevas näha ilusat poolkuud. Enne seda on energiad veel üsnagi madalseisus, mis võib inimesed muuta melanhoolseks ja depressiivseks. Teisipäevast edasi aga saab jõudu ja energiat hoogsalt juurde. Võib tekkida tugev soov midagi korda saata, muuta ja ennast tõestada. Enne kui midagi ette võtad peatu ja mõtle, kas see ikka on vajalik. Sel ajal paljunevad takistused ja teravnevad vastuolud. Ning mida lähemale nihkub täiskuu, seda suurem on võimalus oma võimeid ülehinnata.

REEDEL kell 0.47 liigub Kuu Vähi tähemärki ning inimorganismi haavatavaim koht on magu. Ebasoovitavad on nii operatsioonid kui ka energeetiline mõjutamine selles piirkonnas. Väldi juuste värvimist, -maske jm. juustega seotut. Sel ajal hea on ravida hambaid, teha jalgade, põlvede ja kõõlustega seotud operatsioone.

PÜHAPÄEVAL kell 2.10 liigub Kuu Lõvisse ning muudab haavatavaks südame. Ära siis koorma teda liiga intensiivsete füüsiliste pingutustega.

Teisipäeval kell 5.02 liigub Kuu Neitsisse ning muudab haavatavaks seedetrakti ja sooled. Kasulik on juua puhastavaid teesegusid ning süüa mahedamaitselisi toite. Väldi gaseeritud jooke.