Johanna: "Avastasin deodorandi paar päeva tagasi- 2 tl kookosõli, 2 tl soodat ja 1 tl kartulitärklist. Kogused ei olnd just täpsed, aga nii oli retseptis kirjas. Minul toimib. Mingit lõhna ei olnud, kui siis alguses imeõrn kookose lõhn. Musta värvi pluusile triipe ega rante ei jäänud. Ja toimis hommikust õhtuni, oli suhteliselt aktiivne päev."

Klarika: "Näokreemiks segan kokku sheavõi, kookosrasva, veidi aprikoosiseemneõli  ja natuke mesilasvaha. Talvel eriti hea kasutada näole ja punetavad käed saavad samuti leevendust. Ravib kassi poolt kriibitud haavad ka ruttu terveks."

Liis: "Ma teen endale ise huulepalsamit, sest see on ilutoode, mida mul kulub väga palju. Tellisin Hiinast tühjad huulepulgatoorikud ja sinna sisse teen. Koostises on ainult kookosõli ja mesilasvaha, vahekorras 1:1. Korraga teen umbes 15 tk ja jätkub tükiks ajaks. Rahaline kokkuhoid pole ainus põhjus, miks seda teen. Need on lihtsalt nii palju paremad kui ükskõik millised poes müüdavad."

Jane: "Näole kasutan sooda ja sidrunimahlaga koorijat juba aastaid. Sama segu panen ka hammastele nii kord nädalas. Valmisan nii, et jääks selline pastataoline segu. Mahla tilgutan vaid natikene."

Mira hambapasta retsept: "Kookosõli, piparmündi ja jahvatatud kurkumi segan kokku ja pesen. Kookos valgendab, münt värskendab, kurkum on põletikuvastane."

Liisi: "Mina olen maskiks teinud maasikad + kohupiim + keefir/maitsestamata jogurt. Esialgu tegid mu ema ja tädi selle maskiks ning siis kujunes sellest hoopiski maasikateaja maiustus. Kõlbabki igat moodi!"