Samal ajal, kui ka Stiil.ee toimetajatel õnnestus David Malletti ja tema professionaalse tiimi juuksuritoolis istuda, uurisime staarjuuksurilt näiteks seda, millist soengut soovitab ta kanda tulevasel jõulupeol, mida oma juustega kindlasti sel peohooajal teha ei tohiks ning sedagi, millised on saabuva kevade hitt-juuksevärvid.

Tekst: Merje Merdik

Millised kolm soovitust on sul pühadepeo soenguks?

"Kuld, kuld ja veelkord kuld!" kinnitab Mallett esiteks, soovitades oma Gold Dust särapuudrit.

Gold Dust on David Malleti juuksehooldustoodete särapuuder, mis annab volüümi ning veidi pidulikku sära ning hoiab peenemad punutised ka lakita-kummita koos.

Lisaks soovitab ta: "Õpi punuma või leia juuksur, kes seda oskab ning lihtsaid ja lustakaid punutisi valdab - hoia eemale jäikadest vanamutilikest juustest, lõpeta sirgendamine. Jõuluhooaja Pariisis on kõik laineline, kõik sasine ning kõik seksikas."

"Ei mingeid jäiku juukseid, sirgeid juukseid ega peadligi hoidvaid kiharaid! Volüüm, lahtised juuksed ja vorm on kolm kohustuslikku märksõna," rõhutas ta Stiil.ee'le antud intervjuus korduvalt.

Mida ei tohiks oma juustega sel hooajal kindlasti teha?

"Kanda neid lamedana vastu pead litsutult ja sirgelt! Ja ma vihkan rasvaseid juukseid! Seepärast kasutan palju puudreid oma soengutes, et mulle meeldivad kuivad kiharad - inglijuuste tekstuur, mis liigub tänaval koos sinuga. Mulle ei meeldi pulkjad juuksed."

Oled kaks tundi eestlaste juukseid nüüd siin soengusse seadnud, mida oled märganud?

"Prantslasena üllatab mind teie heledate juuste osakaal, ent üldiselt on eesti naistel väga hea maitse ja nad on maailmatrendidest kenasti teadlikud."

Milline on järgmine juuksehitt, mida kevadel palju nägema hakkame?

"Kreemikas! Ja mee-blond, nii et juured on tumedamad ja otsad heledamad, ent just käsitsi värvitud (mitte kogu pea sama värviga kokku mätsitud ühtlaselt) - et värv oleks pehme, mitte kunagi liigselt järskude üleminekute ega kindlate joontega. Alati pigem nagu vesivärvilik ja sujuvate üleminekutega, sulandatud. Blond ei ulatu juureni välja, sest see on ebaloomulik. Kui juurte lähedalt liiga heledaks värvida, näeb inimene haiglane välja ja mulje on tulukalik. Me püüame alati kõige heledamad osad juustest näost eemale jätta, et mitte tekitada karmi raami.

Mis on üks juuksetoode, mille sa alles jätaksid, kui kõik muu maamunalt kaoks?

"Oma sarja volüümipuudri ja L'Oreali Elnett juukselaki! Kaks maailma parimat juuksetoodet!" ei söandanud ta siiski ühega piirduda.