Soome meigikunstnik Emilia Nummelin otsustas proovida inspireerituna nude-armastusest seda ka ripsmetel. Ei, ta ei jätnud neid värvimata, rõhutades vaid geeliga oma tooni ega tooninud nahatooni, vaid tegi pehme jumestuse, mille krooniks roosakad nude-ripsmed. "Ma tahtsin väga pehmet ja väheste kontrastidega meiki teha," rääkis ta Allure'ile "Mõtlesin, mis muudaks ripsmed eriti nude'iks ning armsaks," kirjeldab ta, kuidas jõudis huulevärviga ripsmete toonimiseni.

Varemgi on ta kasutanud oma tehtud jumestustes sinist, roosat ja valget vedelat huulepulka, ent polnud varem veel nude-toonidega proovinud. "See andis täpselt soovitud tulemuse." on ta õnnelik

Kuigi aina enam värvilisi ripsmetušše on turule viimasel ajal tulnud, pole neid nude-toonides saadaval. "Tähtis on kasutada silmale ohutuid vedelaid huulepulkasid. Tema lemmikuks on sel puhul sutunud Jeffree Star Cosmeticsi omad, millel parim värvipigment. Kui soovid seda järele teha, pane ka tähele, et oluline on tuliuuest tuubist värvi kasutamine: sellisest, mille aplikaator pole kordagi veel huuli puudutanud - muidu sattuvad ebavajalikud bakterid su huultelt su õrnadesse silmadesse. Ja seda ei soovi ju keegi.

Selle look'i loomise juures on esimene samm ripsmete koolutamine, seejärel huuleläike ripsmetele kandmine viltuse otsaga lauvärvipintsliga. "Kiirustada ei tohi," manitseb Emilia ning lisab, et esmajoones tuleks keksenduda ripsmejuurtele, seejärel hajutada ülejäänud pikkusele. "Kõige tähtsam on, et korraga palju ei paneks, vaid pigem mitmeid õhukesi kihte, muidu ei jää ripsmed kaunilt eraldatud, vaid suure roosa klombina."

Kuidas meeldib?